Hanna Karim

Tannlege
40 år

Autorisasjon (2017)

Strømmen Tannhelse Telefonnummer462 89 800462 89 8 ...
Strømsveien 56 2010 Strømmen
Hanna Karim er tannlege i Nittedal og Lillestrøm

Siste vurderinger av Hanna Karim

Dyktig tannlege

Pris

Jeg fikk førsteklasses behandling av en omsorgsfull, rolig, informativ, faglig dyktig og kunnskapsrik tannlege. Opplevde at Hanna tok meg på alvor og forklarte grundig under behandlingen.Jeg rekommanderer henne til mine venner.Her føler man seg godt ivaretatt og personale er hyggelige og profesjonelle. Er kjempefornøyd og anbefaler tannlege Hanna og Nittedal tannlegesenter på det sterkeste😊

Kjempefornøyd!

Pris

Vedig profesjonell og god behandling. Jeg har alltid vært nervøs for tannlegebesøk, men Hanna fikk meg til å føle meg godt ivaretatt og hadde en rolig og profesjonell tilnærming. Vil på det sterkeste anbefale henne til andre.

Anbefales

Klinikk: Strømmen Tannhelse Skrevet
Pris

Anbefaler Strømmen tannhelse og Hanna, jeg hadde ikke vært til tannlege på mange år pga ekstrem redsel, før jeg plutselig måtte, Hanna tok tannlege skrekken min på høyeste alvor, var så mild og god, forklarte hva hun skulle gjøre og viste en omsorg som trygget. Jeg begynte nesten å glede meg til timene 😌

Beste tannlegekontoret.

Pris

Jeg har over gjennomsnittet tannlege skrekk. Hanna har løst dette problemet for meg. Veldig forsiktig og rolig, tar seg god tid og lytter til pasienten sin.
Anbefaler dette tannlegekontoret på det sterkeste.

Beste tannlegen

Pris

Hanna er rett og slett Fantastisk!
Hun er rolig, og får meg til å føle meg komfortabel, selv om jeg i utgangspunktet er litt nervøs.
Jeg anbefaler han på det varmeste. Bedre tannlege tror jeg ikke finnes!