Om vurderingeneSiste vurderinger av Asteta Clinic
Veldig fornøyd med øyelokksoperasjon
Lege: Kenneth Chiu SkrevetFikk utført øyelokksopersjon, øvre øyelokk, i mars 2023. Raskt og effektiv utførelse både samtale i forkant og oppfølgning i etterkant. Det samme gjaldt operasjonen som ble utført under lokalbedøvelse, følte ikke behov for narkose, og angrer absolutt ikke på det i ettertid. Han snakker med deg underveis, om hva han gjør og om andre hverdagslige ting som gjør at du føler deg trygg og rolig. Fikk oppringing etterpå for å høre hvordan det gikk, og fikk raskt svar da jeg litt senere lurte på noe om hevelse ved stigene. Er alt i alt superfornøyd!
Veldig fornøyd
Lege: Jes Rødgaard SkrevetVeldig fornøyd med mottakelse, rådgivning, behandling og oppfølging.Vil anbefale lege og klinikk videre.
Kjempe fornøyd med resultatet
Lege: Kenneth Chiu SkrevetJeg tok brystløft + proteser hos dr Kenneth Chiu i februar.
Jeg hadde vært veldig nøye med valg av en kirurg og valgte til slutt dr Chiu pga masse positive tilbakemeldinger. Det var en veldig god opplevelse fra planlegging av operasjon til perioden etter operasjonen.
Jeg hadde vært med som ledsager med ei min vennine på en annen klinikk og kan faktisk sammenligne. Dette er som himmel og hav.
Jeg er kjempe fornøyd, dersom skal jeg ha behov for en operasjon til blir det kun dr Chiu.
Meget tilfredsstillende resultat
Lege: Jes Rødgaard SkrevetGjennomgående profesjonell med god innsikt og erfaring. Sterk opplevelse av å være i gode hender. Resultatet av kirurgien var svært tilfredsstillende. God og utfyllende informasjon i forkant, under og etter inngrepet. God oppfølging.
Jeg følte meg beroliget og trykker
Lege: Jes Rødgaard SkrevetKjembe bra opplevelse.
De ansatte er kjempe flink å gi alt informasjon de trenge før operasjonen. De er altid det når du har noken spørsmål ( bra kommunikasjon). Jeg er fornøyd med ny silicon jeg har fått. Det er var alt fantastisk og det ser så naturlig ut.
Jeg anbefaler 100% asteta.no clinic.