Om vurderingeneSiste vurderinger av Asteta Clinic
Trygg og godt ivaretatt
Lege: Kenneth Chiu SkrevetKenneth Chui er en meget god lege . Følte på ekte at han var den rette da jeg tok valgte for operasjon . Han er meget godt hjerte og meget flink lege. Følte meg ivaretatt både fra dag 1 og etter operasjonen .
Misfornøyd med neseoperasjon
Lege: Kenneth Chiu SkrevetJeg opererte nesen hos Kenneth Chiu i november 2021. Jeg opplevde konsultasjonene i forkant som veldig positive, og følte meg trygg på valget av Chiu som kirurg. Jeg ønsket hovedsaklig en smalere nese, da den opprinnelige nesen min opplevdes for bred til ansiktet mitt. Vi ble også enige om å senke neseryggen.
Operasjonsdagen opplevdes trygg, men det videre forløpet ble krevende. Nesens profil var en forbedring, men jeg opplevde at nesen var blitt enda bredere og mer dominerende enn utgangspunktet. Da jeg tok opp dette med Chiu ved 6 måneders og ved 1 års kontroll fikk jeg beskjed om at det var helt umulig for ham å si noe som helst om dette, da det kunne være hevelse som vedvarer i 2 år. Jeg opplevde at Chiu ble svært kald og avvisende da jeg ga uttrykk for mine bekymringer, og at jeg ikke fikk svar på spørsmålene mine. Jeg sa i fra at om at jeg ønsket en revisjon dersom resultatet ikke endret seg med tiden, men fikk kun beskjed om at «Den samtalen tar vi ikke nå. Jeg sier ingenting før hevelsen er helt borte». Ved en konsultasjon 1,5 år etter operasjonen rådet han meg til å prøve Isotretinoin for å tynne ut huden på nesen, ettersom dette kunne gjøre nesen nettere. Jeg gikk på dette i 6 måneder, ettersom jeg vet en ny operasjon er risikabelt. Etter kuren dro jeg igjen tilbake til konsultasjon hos Chiu, fordi dette hadde hjulpet lite, og jeg ønsket en siste samtale om revisjon kunne være et alternativ. Jeg fikk da beskjed om at han fortsatt ikke kunne si noe om revisjon ettersom det kunne hende jeg endret mening hvis jeg ga det mer tid. Jeg ga tydelig beskjed om at det var over 2 år siden operasjonen, og at jeg var helt sikker på at revisjon var noe jeg ønsket, da jeg ikke følte meg komfortabel med nesen på grunn av bredden. Han ville likevel ikke gi meg et svar. Jeg opplevde det som uprofesjonelt, da jeg var tydelig på et jeg ønsket et svar for å avgjøre om jeg skulle booke revisjon et annet sted. Jeg skal nå ha en operasjon hos en anerkjent kirurg i utlandet.
Jeg har fortsatt troen på at Chiu er en dyktig kirurg, men resultatet og oppfølgingen i etterkant av min neseoperasjon er jeg misfornøyd med. Jeg setter pris på de ekstra konsultasjonene jeg fikk, men jeg opplevde dessverre ikke å bli møtt på en god måte. Jeg håper tilbakemeldingen min kan bidra til at pasienter som opplever å være misfornøyd med en operasjon blir møtt med større forståelse og mer informasjon, da dette kan være en svært krevende situasjon å være i.
Hei og takk for tilbakemeldingen. Det er beklagelig at du ikke er helt fornøyd. Jeg ønsker deg alt godt videre.
Besvart av Kenneth ChiuKunnskapsrik og imøtekommende
Lege: Jes Rødgaard SkrevetFølte meg i trygge hender hos Jes. Han lyttet og jeg følte meg godt ivaretatt. Veldig fornøyd med sluttresultatet også. Lokalene er pene, og de andre ansatte er også kjempe hyggelige! 10/10😊
Kroppen fungerer igjen !!
Lege: Kenneth Chiu SkrevetFikk kroppen og helsa tilbake etter full bukplastikk. Etter å ha levd med stor rectus diastaseproblematikk i flere tiår var smertene og bevegeligheten så redusert de siste 3 årene at jeg knapt klarte å gå opp en trapp. Etter operasjonen utført av Kenneth Chiu kan jeg nå gjøre det meste, som å gå en lengre tur, og ellers daglige gjøremål uten smerter. En fantastisk forandring allerede etter få måneder !!!
Tusen takk til kirurgen og det hyggelige personalet ved Astetaklinikken.
Trygt !
Lege: Kenneth Chiu SkrevetAsteta Clinic anbefales på det varmeste. Helt fra første telefon og til siste kontroll hos plastisk kirurg er jeg blitt ivaretatt og møtt på best mulig måte.