Om vurderingeneSiste vurderinger av Oris Dental Løkkeveien
Beste tannlegen i byen
Tannlege: Fredrik Kjellevold SkrevetKompetent og flink. Har brukt Kjellevold sidan Haver gjekk av med pensjon ved samme tannlegekontor. Det har fungert bra.
Trygg, vennlig og dyktig
Tannlege: William Yu SkrevetWilliam er særdeles dyktig tannlege. Han er imøtekommende, og tar seg tid til å få pasienten til å føle seg trygg. Han er flink til å forklare prosessen og avklare forventninger, særlig i et fagfelt som jeg har lite kunnskap om. William er opptatt av forebyggende tannpleie og jeg har lært mye opp gjennom de årene han har vært min tannlege. Når man har de tennene jeg har som krever en del tannlegebesøk så er det betryggende å ha en tannlege som virkelig bryr seg, tar seg tid til deg og er snill, omtenksom og veldig forsiktig. Anbefales på det sterkeste.
Har fulgt med Bjørn fra Perleraden
Tannlege: Bjørn Barkli SkrevetDa Bjørn begynte på Oris, ble jeg med over fra Perleraden. Bjørn er den beste tannlegen jeg har hatt. Han tar seg godt tid, og er meget pedagogisk og dyktig. For meg som ikke liker å gå til tannlegen har han med sitt milde vesen, og sitt profesjonelle virke gjort at jeg ikke gruer meg slik jeg gjorde før. De beste skussmål til Bjørn Barkli fra meg.
Verdens beste tannlege
Tannlege: William Yu SkrevetJeg har vært hos William Yu i mange år nå, og flyttet med ham fra Sandnes til Stavanger. Han er veldig skånsom og omtenksom, og jeg føler meg alltid godt ivaretatt. Han er ikke den billigste tannlegen men han er verdt hver eneste krone. Anbefales på det sterkeste!