Oris Dental Løkkeveien

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Løkkeveien 56 4008 Stavanger
Oris Dental Løkkeveien holder til i Stavanger

Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av Oris Dental Løkkeveien

Verdas beste tannlege!

Tannlege: Stig Ohm Skrevet
Pris

Som barn og ungdom på 70 og 80 talet opplevde eg ein skuletannlege, som var både hardhendt, og som i tillegg hadde ein måte å vera på som dessverre sette støkk i meg.
Dette medførte at eg utvikla ein tannlegeskrekk som plaga med veldig mykje i all ettertid.
Siste gong eg var til same tannlegen var som ung mann i 1996.
Det skulle faktisk gå nesten 26 år før eg våga meg inn på eit tannlegekontor, og eg kom heldigvis då til rett tannlege. Det var til Stig Ohm hos Oral Dental i Stavanger. Eg merka med eingong at Stig var både ein dyktig tannlege, men og at han var eit godt og empatisk medmenneske. Hans rolege, vennlege og omtenksomme måte å vera på overfor meg, som pasient, gjorde at eg med eingong kjende meg trygg, og mange års tannlegeskrekk forsvann som dogg for sola. Han undersøkte meg, la seinare inn ei ny fylling og trekte ei visdomstann heilt smertefritt. Tidlegare i sommar var eg innom for rutineundersøkjing, og det blei oppdaga tannkjøttbetennelse. Men eg veit at eg er i dei beste hender hos Stig Ohm i den vidare behandlinga.
Tusen takk, Stig, for at du tok vekk tannlegeskrekken min som eg sleit med i 26 år, tusen takk for at du alltid tek veldig godt imot meg som passient og for den uvurderlege jobben og hjelpa du gir meg. Eg kan ikkje få rost deg nok!

Den beste tannlegen!

Tannlege: Stig Ohm Skrevet
Pris

Etter omfattende behandling i 3 mnd kan jeg si meg superfornøyd!
Tannlegeskrekken er forsvunnet i trygge, erfarne hender! Stig Ohm er et sjeldent medmenneske som ikke ser deg som en pasient men en person.

Trygg og dyktig tannlege

Tannlege: William Yu Skrevet
Pris

Jeg har gått til William i 2 år nå. Jeg er litt redd av tannleger men siden William er meget forsiktig, dyktig og trygg, er ikke jeg engstelig lenger. Alltid vennlig og forklarer hva han må gjøre og hvorfor. Jeg fikk også invisalign behandling for å rette tennene og er super fornøyd. Anbefaler sterkt!

Anbefales på det sterkeste

Tannlege: William Yu Skrevet
Pris

Har gått til William i ca 2 år etter min forrige tannlege flyttet til Karmøy. Jeg har bare positive ting å si om ham. Svært dyktig, behagelig og alltid imøtekommende. Assistenten hans Maren er også veldig flink. Litt dyrt men jeg er glad for å ha funnet denne tannlegen. Anbefales!

Trygg og svært dyktig

Tannlege: Marianne Bjørkum Skrevet
Pris

Jeg har gått til Marianne i flere år. I starten hadde jeg tannlegeskrekk, denne har hun nå klart å "kurere" da hun alltid informerer meg om hva som skal skje, og om det gjør vondt eller ikke, jeg føler meg derfor alltid trygg hos henne. Hun er rolig og utrolig dyktig. Anbefales !