Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legegruppa SMS
Oversåg direkte problemer
Lege: Ronny Cassells SkrevetEg blei henvist til ein plass som ikkje var relevant for det eg gikk til legen for, følte meg meg heller ikkje trudd på.
Fornøyd!
Lege: Zheni Atanasova Petrova SkrevetVeldig fornøyd. Snill og kunnskapsrik. 🙂 😊
Omsorgsfull og følger opp sine pasienter. Anbefaler. 😊🌷
Dyktig, sympatisk og folkelig lege
Lege: Michael Benjamin Robert SkrevetJeg måtte oppsøke lege grunnet betennelse i en skulder. Fikk ny lege da fastlegen min er i permisjon. Kjempetrivelig og dyktig lege som tok ultralyd og setter kortisonsprøyte. Tok seg tid til å ringe meg tilbake også. Godt humør, folkelig og meget sympatisk lege.
Manglende lytteegenskaper
Lege: Mirjam Vestby Solberg SkrevetDenne legen hører dessverre ikke etter. Hun vil ikke la deg som pasient få beskrive hva som faktisk er skjedd/smerten/ det unormale for dette vet hun "alt om". Har vært der tre ganger og maks fem minutter alle gangene, for hun avbryter og skyver meg ut. Svarer ikke på e-konsultasjon. Veldig irriterende, og lite tillitsvekkende lege, da hjelper det ikke å være blid.
SKUFFET
Lege: Mirjam Vestby Solberg SkrevetHar hatt henne som fastlege veldig lenge, og unngår henne sterkt selvom smertene kicker inn. Ho tar ikke hensyn til det du har å si, men heller kommer med sin egen konklusjon på din smerte.