Mirjam Vestby Solberg
Denne legen hører dessverre ikke etter. Hun vil ikke la deg som pasient få beskrive hva som faktisk er skjedd/smerten/ det unormale for dette vet hun "alt om". Har vært der tre ganger og maks fem minutter alle gangene, for hun avbryter og skyver meg ut. Svarer ikke på e-konsultasjon. Veldig irriterende, og lite tillitsvekkende lege, da hjelper det ikke å være blid.
Har hatt henne som fastlege veldig lenge, og unngår henne sterkt selvom smertene kicker inn. Ho tar ikke hensyn til det du har å si, men heller kommer med sin egen konklusjon på din smerte.
Kjempefornøyd med Mirjam etter dagens legetime. Hun var godt forberedt og har ordnet mer enn forventet.
Trenger du ein lege som hører på deg og tar deg på alvor so styr unna. Ho svarer og frekt viss ho er uenig i noke
Jeg besøkte henne for å få en prosedyre (mirena). Hun er veldig snill og profesjonell. Hun forklarte hva som skulle skje og hvorfor. Jeg bekymret meg mye for prosedyren, men det gikk helt bra.
Jeg er også en utlending, så jeg snakker med engelsk hennes. Hun snakker veldig bra engelsk.