Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legegruppa SMS
Fantastisk lege
Lege: Michael Benjamin Robert SkrevetSmilende og blid lege som lytter og tar seg tid til å høre. Grundig i jobben og viser en service som er utrolig. Fokusert på å hjelpe deg. Her blir en godt ivaretatt. Skiftet fastlege også til barna, nå er det ingen som gruer seg til legebesøk lenger.
Dårlig tid og lite engasjert
Lege: Normund Rolleiv Svoen SkrevetMest opptatt av å bli fort ferdig og sleppe inn neste. Flere vonde opplevelser. Enda med å skifte fastlege, der vi blei hørt og lytta til på ein seriøs måte.
Ser heile deg. Trygg
Lege: Jannat Sarwar SkrevetHar tid til å lytte, enkel å snakke med, undersøker nøye. Gir forståelige tilbakemeldinger. Ringer så snart prøvetesultat er klar. Følger opp den enkelte.
Trygg og imøtekommende
Lege: Espen Skalle SkrevetHar hatt Espen som fast lege i to år gjennom forskjellig sjukdom. Tar deg seriøs, gode samtaler der man kan ha litt humor. Er man urolig eller har litt psykiske plager så stiller han opp. Tvers gjennom dyktig og folkelig lege. Ikke en som man føler ser ned på en eller dømmer.
Medfølende og Effektiv
Lege: Jannat Sarwar SkrevetJannat Sarwar er lett den beste fastlegen eg har hatt og det sier ein del siden eg har hatt ganske mange oppigjennom åra. Ho møter ein med eit ekte smil og ei strålende utstråling. Eg har virkelig følt meg høyrt og blitt tatt på alvor av ho. Ho er effektiv, ivrig etter å hjelpe ein best mulig og følger ein skikkelig opp. Det har ho ihvertfall gjort med meg. Eg har ingen ting negativt eller konstruktiv kritikk å gi. Sitter igjen med bare gode opplevelser og følelsen av å bli høyrt, samt følelsen av å være i trygge, erfarne hender.