Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Grünerløkka Legesenter AS
Dyktig men som regel er det vikar
Lege: Naresh Sugandiran SkrevetNaresh er dyktig når man først får time med ham. Dessverre er det som oftest vikar, og vanligvis ny hver gang. Det utgjør en stor risk for at historikk ikke blir lest, og man dermed ikke plukker opp sykdommer tidlig. Anbefales om man faktisk får time med ham hver gang.
Fantastisk !
Lege: Naresh Sugandiran SkrevetHan er meget dyktig på å lytte, diagnosere og forklare hva ting og tang betyr. Ikke alltid så lett for oss "vanlige" og skjønne de medesinke ordene.
Kunnskapsrik og empatisk
Lege: Ragne Ingrid Foslien SkrevetVeldig fornøyd med mitt bytte av fastlege. Veldig trivelig, kunnskapsrik og profesjonell lege. Har fått den hjelpen jeg trenger.
Følger ikke opp avtaler
Lege: Naresh Sugandiran Skrevethar bedt om lungestest ved to anledninger og har ventet i 6 måneder på oppflging. Har blitt verre i mellomtiden. Ikke å anbefale hvis du er bekymret for helsen.
Likte ikke konseptet
Lege: Ragne Ingrid Foslien SkrevetHadde første time med vikarlege og forstod det slik at legekontoret blir drevet med høy bruk av vikarer med fastlegen som en slags ansvarlig lege eller noe slikt. Vikaren var hyggelig og virket som hun gjorde grundige undersøkelser, men fikk inntrykk av at det var mye relativt unge leger. Foretrekker den vanlige ordningen der din fastlege også er den som undersøker deg.