Gressvik Legekontor

Kapperstien 24 1621 Gressvik

Siste vurderinger av behandlere ved Gressvik Legekontor

Min beste lege

Lege: Troels Weis-Fogh Skrevet

Det er en lege med god insikt i jobben han gjør og leser om deg før du kommer til timen. Alle i min familie har byttet til ham og er strålende fornøyde vi ble anbefalt av min venninde.

Dyktig og engasjert, fantastisk oppfølging.

Lege: Troels Weis-Fogh Skrevet

Han hører etter hva jeg sier, er kontruktiv og løsningsorientert, selv når det er ting som ikke lar seg løse så enkelt og trekker ut over tid. Han er rask til å viderehenvise ved behov for spesialkompetanse.
Fleksibilitet, faglig og personlig engasjement og empati er stikkord. Anbefales!

En flott lege!

Lege: Troels Weis-Fogh Skrevet

Troels er en meget interessant og engasjert lege som har empati og forståelse, føler jeg blir tatt mer enn seriøst og han følger opp mer enn 100% hver gang jeg er der.
Tar seg god tid til å lytte,(den første legen som har lyttet ordentlig. han handler også med en gang det er noe alvorlig. Jeg håper han blir på Chr.lund legekontor, da jeg setter utrolig pris på kompetansen til Weis-Fogh.

En god lege

Lege: Mufid Baker Skrevet

Jeg har gått til Baker i mange år. Rolig, blid og hyggelig. Tar pasientene på alvor og veldig effektiv. Veldig hyggelig sekretær.

Bra lege

Lege: Mufid Baker Skrevet

Enkel å kommunisere med. Forklarer og beskriver sjukdomsbilden, samt hur medisineringen påverkar kroppens organ.