Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gressvik Legekontor
langt fra imponerende
Lege: Troels Weis-Fogh SkrevetTar seg ikke tid til pasienten, lytter ikke til hva pasienten forklarer, blir fornærmet når man prøver og rette opp i vesentlige ting som feks. Alder eller arbeidsplass.
Alltid minst 15 min forsinket.
Hyggelige sekretærer, men dette hjelper lite da de heller vil snakke om shopping enn å svare på telefoner.
Det dummeste valget av lege jeg noen gang har gjort.
Bryr seg ikke om meg som pasient
Lege: Mufid Baker SkrevetMitt første møte med legen var veldig negativt, følte at han var negativ (forutbestemt negativ) til meg og mine problemer/sykdom fra første stund. Mener han er humørsyk og arrogant, men det har også vært ganger jeg har vært på legekontoret og følt meg godt behandlet, for så neste gang og føle at jeg egentlig bare er til bryderi for han. Det som er bra med legen er at det lett å få time fort og bra parkeringsmuligheter i nærheten.
Legen som mangler noe erfaring
Lege: Troels Weis-Fogh SkrevetEr veldig dårlig til å lytte til hva pasienten har og si, lite erfaring med kroniske lidelser. men flink til å skrive resepter. savner både angelika og hilde. Tror jeg skal bytte fastlege..
Trenger noen år til med erfaring
Lege: Troels Weis-Fogh SkrevetHyggelig lege sånn sett, men distré. Jeg måtte selv fortelle hvilke tabletter jeg har fått med han. Manglende kontroll over medisiner, og hvilke henvendelser han selv har ordnet. Misforstår lett. Har ofte en følelse av å ikke bli tatt på alvor, eller lyttet til. Mangler en del erfaring og forståelse av kroniske smerter. Men han sender ihvertfall henvendelser, så det er jo sånn sett tak i han. Får raskt time hos legen, men hender man må vente litt.
kunne vært bedre
Lege: Troels Weis-Fogh SkrevetJeg hadde store forventninger til den nye legen, men føler at det mangler noe. Synes ikke at jeg blir tatt som person, heller som pasient nr. XXX på listen. Han gir inntrykk av å ha for lite tid.