Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gressvik Legekontor
Åpen og ærlig lege
Lege: Mufid Baker SkrevetJeg synes at Baker er en god, lyttende og dyktig lege. Han gir god råd og veiledning. Jeg og ungene mine kommer ikke til å bytte den legen.
Mangel på empati?
Lege: Mufid Baker SkrevetBaker er en arrogant, lite lyttende, frekk og lite empatisk lege. Hans fokus virker som er å rakke mest mulig ned på pasienten, istedenfor å komme med forslag på tiltak som kan gjøres for at pasienten får det bedre. Han kommenterer pasientens utseende på et negativt vis, blir irritert hvis pasienten har oppsøkt andre leger, f.eks. i forbindelse av gyn.undersøkelse... Helsesekretæren er derimot legen sin rake motsetning.
GOD LEGE
Lege: Mufid Baker SkrevetOpplever at Mufid Baker tar seg god tid og prøver å hjelpe meg da jeg oppsøker han. Han tør å stille krav til deg som pasient og det syns jeg er helt greit da mange går bare for å få sykemelding. Han har stått på for at jeg skal få den hjelpen jeg trenger. Samtidig som han krever at jeg skal gjøre de tingene jeg kan for å holde meg friskest mulig.
Lege som er arrogant og lite sympatisk.
Lege: Mufid Baker SkrevetJeg fikk time hos Baker og det var ikke en god opplevelse. Jeg opplevde han som lite samarbeidsvillig, arrogant og ikke var han en god lytter heller. Han "overkjørte" meg som pasient og han er ikke en lege jeg følte tillit til. En lege skal bygge en god relasjon med pasienten. Som pasient kjøper vi en tjeneste av Baker og denne må han innfri og vise pasienten repekt og invitere til et godt samarbeidsklima til pasienten. Baker får svært ulike vurderinger og det synes jeg er interessant. Jeg opplevde u\ikke han som en god lege.
Åpen og dyktig lege
Lege: Mufid Baker SkrevetMufid oppleves lyttende og rolig, med bred erfaring, Anbefales.