Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Grimstad Legesenter
Bra lege
Lege: Liv Inger Fosli Sødal SkrevetSom ser mennesket som sitter på kontoret. Opptatt av hvordan en har det å gir tid om nødvendig, selv om hun ligger etter med listen og har det travelt.
Ser deg som et helt menneske
Lege: Marianne Larssen Rea SkrevetMarianne er en helt fantastisk fastlege. Hun har et mildt og medfølende og respektfullt vesen, om man føler seg tatt på alvor av henne. Om man tar opp noe hun ikke kjenner så mye til, undersøker hun saken, framfor å si at problemet er innbilt e.l. Hun ser pasienten som et helt menneske, og skriver ikke bare ut medisiner, men tar opp temaer som trening, kosthold og sosiale forhold. Hun spør nesten alltid om det var mer jeg ville ta opp, selv om timen egentlig er over, og skynder meg ikke ut.
En fantastisk god og trygg lege
Lege: Marianne Larssen Rea SkrevetMarianne er virkelig en lege som kan anbefales! Hun bruker ikke bare "boka" i sitt møte med pasienter, hun har både empati og masse omsorg. Flink til å lytte og vil mer enn gjerne høre hva pasienten selv tenker. Jeg er evig takknemlig for å ha fått en lege som tar meg så på alvor og møter meg på en måte som får meg til å føle meg bedre både psykisk og fysisk! For det er det nemlig dessverre ikke alle som gjør dersom man er så heldig å få utdelt diagnosen Fibromyalgi!
Legesenteret er lett tilgjengelig med gratis parkering! Eneste minuset er at det tar en stund før man får time dersom det ikke er noe akutt.
Flink lege
Lege: Marianne Larssen Rea SkrevetVeldig dyktig og pliktoppfyllende lege. Opplever å bli tatt på alvor, og får de henvisninger jeg ber om. Eneste ulempen er at det noen ganger tar litt lang tid for å få time.
Bedre lege har jeg aldri møtt!
Lege: Rolf Hamran SkrevetEn fantastisk lege! Uansett hvor langt etter skjemaet han ligger tidsmessig så er han imøtekommen og tar seg tid til deg når du kommer inn! Han gir deg oppmerksomheten du trenger og er flink på og lytte og komme med råd! Er super fornøyd, og det vet jeg flere er!! :)