Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Grimstad Legesenter
Ikke fornøyd
Lege: Liv Inger Fosli Sødal SkrevetLegen svarte privat telefonsamtale mens jeg hadde time. Synes dette var lite profesjonelt av henne. Dette tok mye tid av min time og vi fikk ikke blitt ferdig med timen så jeg ble nødt til å bestille ny time. Har nå byttet lege. lang ventetid på time.
Meget fornøyd
Lege: Liv Inger Fosli Sødal SkrevetUndersøker grundig, tar seg god tid og er flink til å lytte. Er storfornøyd med henne.
Hadde et tilfelle da jeg var gravid da jeg ble syk og fikk time på dagen hos en annen lege som sendte meg hjem etter to minutter uten så mye som å ta en blodprøve, da jeg bestilte ny legetime etter to dager hjemme med smerter og fikk time hos denne legen ble jeg innlagt på sykehuset med en gang. Bare fordi hun tok seg tid til å lytte til smertene jeg beskrev, og faktisk tok blodprøve og urinprøve og fant ut hva som var galt.
Hun er den beste legen jeg har hatt, og den eneste jeg har hatt som faktisk tar seg tid til å lytte.
VAR bra
Lege: Rolf Hamran SkrevetFørsteinntrykket av Hamran var bra, og jeg opplevde at han hørte på meg og tok meg på alvor. Han tok seg tid, og har vært til god hjelp i flere tilfeller.
Den siste tiden opplever jeg imidlertid at jeg snakker til en som bare vil ha meg fortest mulig ut av rommet igjen.
Tenkte først at leger også må ha lov å ha en dårlig dag, men nå har denne opplevelsen blitt ny standard, og jeg vurderer sterkt å bytte fastlege
Ellers kan jeg jo ta med at venterommet er pent og hyggelig, men skulle gjerne hatt litt mer å lese på for oss gutta. Bortsett fra LYD & BILDE er det bare dameblader der. Kanskje noe Illustrert Vitenskap, Historie, National Geographics, Aviser etc.
Ikke god erfaring med lege
Lege: Bente Skram SkrevetFøler hun ikke hører på hva jeg sier ang min situasjon og mine symptomer.
LITE interessert i å høre på meg og faktisk tro på meg.
Legen virker ofte utålmodig og vil avslutte samtalen så fort som mulig. Mange ganger fikk jeg bare beskjeden at det var "ikke noe å gjøre med, jeg kan hjelpe ikke deg" . Noen ganger hun er uvennlig og stresset. Selv om hun har kunnskap og lang erfaring, så virker hun ikke villig til å lytte og ofte har jeg gått fra legekontoret og følte at jeg nesten forstyrret med mine "uviktige helseplager".
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Liv Inger Fosli Sødal SkrevetUndersøker grundig. Følger opp samvittighetsfullt. Alltid vennlig, lyttende, empatisk.