Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hisøy Legesenter
Kanonlege
Lege: Martin Andreas Runde SkrevetMartin hjelper meg med det aller meste. Tar seg alltid tid! Har hatt Martin som lege hele mitt liv. Ønsker å beholde han så lenge som mulig. Anbefales.
Kunnskapsrik og empatisk
Lege: Veslemøy Cathrine Hippe SkrevetJeg har hatt Veslemøy Hippe som fastlege i ca 20 år nå, og har vært svært fornøyd hele tiden. Hun er god på å se mennesket, både barn og voksne, ikke redd for å konsultere kolleger eller å henvise videre.
Hun er svært dyktig i både allmennmedisin og revmatologi.
Jeg kan varmt anbefale Veslemøy som fastlege, det er en grunn til at hun alltid har venteliste.
Tilstede, fornuftig og realist
Lege: Jørn Otto Ahlqvist SkrevetJeg føler meg alltid sett, hørt og forstått av denne legen. Han tar seg tid til å summere opp på slutten av timen, og jeg opplever alltid at jeg blir tatt på alvor; om jeg kommer ut fra kontoret med min egen antatte løsning på problemet- eller hans. Han er ydmyk ovenfor eventuelle kompetansehull, og henviser videre der det er nødvendig. I tillegg er han god til å samtale når det har vært behovet. Jeg opplever at han vil meg som pasient, genuint vell- og gjør det han kan for å hjelpe meg med både små og store problemstillinger. Noe trekk på ventetid utover dagen i forbindelse med oppsatt tid, men når jeg vet at min tid er respektert når jeg først kommer inn- veier det opp og vel så det.
Hyggelig
Lege: Martin Andreas Runde SkrevetSender ikke inn betalte egenandeler i tide. Det er maks 14 dager fra betaling har skjedd til innsending til helsenorge skal skje.Helsenorge har da 1 uke på å føre opp egenandelen til pasienten/ bruker.
Trygg, hyggelig og interessert i pasienten.
Lege: Carina Dahl SkrevetLyttende og interessert i pasienten. God kommunikasjon med voksne og barn. Følger opp over tid, henviser videre raskt ved behov.