Aleksandar Brankovic
Jeg stoler i utgangspunktet middels på åpne nettvurderinger, men gjennom en kollega som anbefalte ham på det sterkeste og ikke minst gjennom egen ADHD-utredning kan jeg bekrefte alle andre reviews her.
Aleksandar er en sjelden kombinasjon av en særdeles kunnskapsrik psykiater og et særdeles empatisk menneske som man umiddelbart får tillit til og en følelse av at han oppriktig vil hjelpe deg. God kommunikasjons/formidlingsevne, ryddig, effektiv, men samtidig grundig. Fleksibilitet gjennom timer både på dagtid, kveld og helg kombinert med blanding av video- og oppmøtetimer verdsettes og muliggjorde et effektivt utredningsløp.
Jeg anbefaler Aleksandar på det sterkeste og kommer definitivt til å bruke ham i videre oppfølgning og som sparringspartner!
Utredningsprosessen og oppfølgingen i etterkant har vært en veldig god opplevelse. Jeg har hele veien opplevd å være i trygge hender. Aleksandar er veldig god på å lytte og veilede i oppfølgingen etter å ha fått ADHD diagnose. Han har masse kunnskap om ADHD hos kvinner, samt hvordan det kan være å bli utredet/få diagnosen i voksen alder. Det er alltid hyggelig å ha oppfølging, og veldig greit da det er mulig å ta dette over video.
Man merker at han genuint bryr seg om hvordan det går, samt støtter på veien og gir konkrete tips, verktøy og strategier for å håndtere symptombildet.
Aleksandar har fungert som en god veileder i å navigere i prosessen med å bli kjent med seg selv, og å bli mer bevisst på styrker/utfordringer man har som kanskje har gått hus forbi før diagnosen ble satt. Dette har vært svært verdifullt.
Jeg vil på det varmeste anbefale å gå til Aleksandar, og føler meg heldig som fikk en så god opplevelse av det å bli utredet, samt fulgt opp i etterkant.
En utredning kan være tøff å gå gjennom - her er du i trygge hender med en som tar seg tid til å lytte, og bruker tid på å forsikre at man har en felles forståelse av det som kommer frem.
Jeg har vært hos Alexandar i over 1 år, og det har endret alt.
Da jeg kom var jeg usikker på hvorfor jeg har det som jeg har det, og gjennom grundig utredelse fant vi ut av det sammen. Alexandar ser på mer enn resultatet på teoretiske tester, men heller et helhetelig bilde av hele deg. Med Alexandar vil du føle seg sett, og enda viktigere annerkjent og hørt.
Dette er en som brenner for yrket, langt mer enn status og penger. Han ønsker virkelig å bidra til hver enkelte pasient for at deres liv skal bli bedre, og oppfølgingen er hyppig og grundig.
Anbefaler Alexandar til dere som ønsker å møte en psykiater som lytter, stiller riktig spørsmål, anerkjenner og følger opp pasientene sine. Jeg er ekstremt fornøyd og fortsetter i behandling hos han😊
Etter å ha gått til Aleksandar i over ett halvt år for utredning og behandling av ADHD, vil jeg bare bekrefte mye av det som har blitt sagt i de tidligere omtalene her. Aleksandar er særdeles kompetent men også et virkelig godt medmenneske. Han lytter, er empatisk og får deg virkelig til å føle at du blir hørt. Jeg føler også at han er genuint interresert i å forstå pasienten, og få ett godt helhetlig inntrykk av omstendinghetene rundt det som utredes. Under intervju (del av utredningen) med min samboer som også jobber i helsesektoren, fikk hun også et svært godt inntrykk av Aleksandar og hans faglige samt sosiale kompetanse.
En ADHD utredning er en ganske tøff prossess hvor man vender på mange steiner i livet ditt, så det å ha en såpass empatisk og faglig sterk spesialist ved din side er helt sentralt for at samarbeidet skal lykkes. Etter å ha gått til DPS tidligere for behandling (over flere år) er mitt inntrykk at Aleksandar er blant toppen av psykiatere i Norge. Anbefales helhjertet!
Aleksandar bryr seg om kunden sin, han lytter til deg å legger til rette for en effektiv, men innsiktsfull prosess.
Hardtarbeidende, balanserer kvalitet over kvantitet riktig, da får pasienten en god opplevelse. Video møter fungerer kjempe bra.
Kun positive tilbakemeldinger fra meg, anbefaler Aleksandar.