Shagun Bhatia
Jeg har hatt Shagun som fastlege i flere år, og jeg opplever at hun tilnærmer seg konsultasjoner på en overfladisk måte. Hun diskuterer sjelden sykdommene i dybden eller forklarer grundig hva som feiler pasienten. Ofte forlater jeg legekontoret med mange ubesvarte spørsmål. I løpet av vår 15-minutters time bruker hun kanskje bare 5 minutter, og det føles som om hun ønsker å avslutte konsultasjonen så raskt som mulig. I tillegg har hun en del mangel på empati og øyekontakt under samtalen, noe som gjør at det føles som om hun ikke helt bryr seg om pasienten. På den positive siden er hun imidlertid veldig effektiv, og hun tar blodprøver og henviser raskt.
Shagun har vært fastlegen min i mange år, og jeg er utrolig fornøyd med henne. Hun er alltid rolig, mild i sin tilnærming, lyttende, og løsningsorientert. Jeg kan varmt anbefale henne. Hun svarer fort på e-konsultasjon.
Hatt henne som fastlege i mage år. Har alltid blitt tatt seriøst og henvist videre ved behov. Svarer raskt på e-konsultasjoner. Ville ikke byttet hvis jeg ikke hadde flyttet.
Elendig lege om du faktisk trenger hjelp til å finne ut av hva som feiler deg. Hun bryr seg ikke å er mer opptatt av å bli ferdig med timen enn å hjelpe.
Ok lege, men virker som om hun synes du er til bry når du er innom. Flink til å henvise om du ber om det. Virker heller ikke veldig erfaren, men er ofte villig til å teste ut ulike behandlingsmetoder. Utdatert legekontor som ikke har bookingsystem, men må ta kontakt for å få time. Man må også bestille flere timer dersom man vil ta opp mer en enn ting, noe som gjør at flere kanskje går med ting lenger enn de burde. Det blir også dyrt da man må betale for flere legetimer, istedenfor å kunne få en dobbeltime og tatt opp alt når man er der. Fikk beskjed om at jeg måtte velge hvilken problemstilling jeg ønsket å ta opp og bestille ny time til neste… Det er ikke holdbart.