Strandsiden Legesenter AS

Logemannsgården C. Sundts gate 51 5004 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Strandsiden Legesenter AS

Fatastisk fastlege

Lege: Marit Hommedal Thune Skrevet

Jeg har hatt Marit som fastlege mens jeg studerte i Bergen. Aldri før har jeg følt meg så trygg, ivaretatt og tatt på alvor som hos henne. Virkelig en fantastisk fastlege. Hun svarer fort på E-meldinger og det var lett å få time på 7 fjell legesenter. Jeg har virkelig ingenting å utsette på hverken legesenteret eller legen.

Ønsker virkelig å hjelpe deg

Lege: Esther Kraus Skrevet

Jeg har aldri møtt noen i offentlig sektor som har så mye overskudd til å bry seg om meg og mine problemer. Som regel møter jeg alltid en grad av "du har det jo ikke så ille, du må nok hjelpe deg selv", men Esther hadde fra første øyeblikk innstillingen "Vi prøver dette, og om vi får avslag prøver vi igjen!" Jeg vegrer meg mye for å bry andre med mine plager, men Esther får meg til å føle at jeg fortjener hjelp, også hjelper hun meg jammen også.

Omtenksom og flink

Lege: Shahab Imani Skrevet

Dr.Imani er alltid hyggelig når man kommer til en time. Han er flink til å lytte. Han har vært min fastlege i 3 år. Opplever at han er rask med å hjelpe meg med videre henvisninger. Han er flink til å ekskludere unødvendig testing og behandling. Jeg er svært fornøyd. En av de flinkeste legene jeg har møtt.

Effektiv og vennlig lege som tar deg på alvor!

Lege: Shagun Bhatia Skrevet

Shagun er alltid tilgjengelig, jeg får ofte time dagen etter at jeg har bestilt (bestiller alltid via helsenorge.no, ringer aldri). Shagun er vennlig, rolig, fokusert og lyttende, tar meg på alvor og er ikke redd for å henvise videre. Hun er effektiv og raskt ute med prøvesvar.
Det er synd at Shagun har fått lavere totalscore pga. vurderinger av hennes vikar under permisjonen, [FJERNET AV MODERATOR], som mange har vært misfornøyd med (meg selv inkludert - hun var helt forferdelig). Disse vurderingene burde bli flyttet over til [FJERNET AV MODERATOR].

Helt okei

Lege: Shagun Bhatia Skrevet

Virker som man er til bry når man kommer inn til kontoret hennes, ser deg lite i øynene og har tydelig dårlig tid. Hun bekrefter/avkrefter ikke noe av det du forteller om tilstanden. Man føler seg rett og slett litt dum da man føler man burde visst veldig mye før man kom iom at hun ikke forteller noe særlig. Satt ofte igjen med spørsmål.
Hun er derimot rask på å ta prøver, og man får raskt svar på disse.
De i resepsjonen er veldig flinke og serviceinnstilt!! Får raskt time!