Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Strandsiden Legesenter AS
Fantastisk fastlege
Lege: Esther Kraus SkrevetEsther er empatisk, varm og kunnskapsfull. Hun tar seg tid til å lytte og man føler seg ivaretatt. Hvis man ber om fornyelse av resepter over nettet, svarer hun i løpet av dagen. Kunne ikke bedt om en bedre fastlege.
Flink og imøtekommende
Lege: Marit Hommedal Thune SkrevetJeg er transmann, og valgte derfor den yngst mulige legen jeg kunne. Jeg er svært fornøyd med å ha endt opp med Marit. Hun har vært åpen og imøtekommende, og flink til å lytte til meg. Hun har vært åpen om at hun ikke kan alt, og respektert meg godt. Fordi hun skulle i permisjon da jeg fikk henne, endte jeg i praksis opp med to fastleger, hvor den andre var Marianne Schriwer. Også hun er svært flink, og har vært åpen for å lære mer etter å ha forstått at jeg er trans. Begge kan anbefales.
7Fjell tillater i tillegg bestilling av legetime via sms og nett, som begge gjør det enkelt og oversiktlig å få time uten å måtte ringe eller komme innom. Klinikken ligger like ved bybanen, som gjør adkomst enkelt.
Beste legen jeg har hatt!
Lege: Esther Kraus SkrevetKan sterkt anbefale Esther da hun er kunnskapsrik, effektiv og samtidig varm og omsorgsfull. Har anbefalt henne til alle vennene mine, og alle har vært fornøyde uavhengig om de foretrekker kjappe besøk hos legen eller litt tettere veiledning og oppfølging. Har vært hos Esther med flere vanskelige problemstillinger og hun har alltid møtt meg med forståelse og engasjement. Hun er enormt dyktig i jobben sin og den beste legen jeg har hatt.
Profesjonell og trygg
Lege: Karl Thomas Brinch SkrevetEn lege som er lett å prate med, hører på dine ønsker, som tar deg alvorlig og gjør nøye undersøkelser.
Kunnskapsrik, imøtekommende, behjelpelig og engasjert!
Lege: Esther Kraus SkrevetEsther er en veldig dyktig og imøtekommende lege, som er svært forståelsesfull og behjelpelig med det som trengs!
Stiller gode oppfølgingsspørsmål ved konsultasjon og viser god evne til å se mulige sammenhenger.
Aldri opplevd en så god lege før!
Anbefales på det sterkeste!