Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Strandsiden Legesenter AS
Snill og god
Lege: Esther Kraus SkrevetFlink og dyktig. Har øyekontakt og virker interessert. Veldig fornøyd! Jeg har aldri angret på at jeg bytta fastlege
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Shagun Bhatia SkrevetBeste lege jeg har hatt.
Jeg føler at jeg blir tatt på alvor og at hun er villig til å hjelpe. Får alltid svar på spørsmålene jeg kommer med. Anbefales på det sterkeste :)
Verdens beste fastlege?
Lege: Esther Kraus SkrevetSe overskrift. Damen er helt fantastisk, hun lytter, hjelper, foreslår, styrer og ordner. Jeg skal ALDRI bytte!
Very friendly and helpful doctor, a stroke of luck
Lege: Esther Kraus SkrevetEsther Gundesrsen Kraus is a very friendly person, speaking perfectly german. She is very flexible, I recieved a short term appointment. I needed a prescription as my medicine got lost on a flight. We contacted my doctor at home and according to his medicine list she uncomplicatedly prescripted all I needed. She also advised in which pharmacies I would be able to receive my medicine without delay. Thanks a lot!
Trygg, flink og forståelsesfull
Lege: Shagun Bhatia SkrevetDen beste fastlegen jeg har hatt! Viser forståelse, sympati og er veldig hjelpsom. Hadde gjerne tatt henne med videre da jeg flyttet fra Bergen.