Strandsiden Legesenter AS

Logemannsgården C. Sundts gate 51 5004 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Strandsiden Legesenter AS

Uinteressert, påståelig og usikker

Lege: Karl Thomas Brinch Skrevet

Følte meg ikke ivaretatt som pasient hos Brinch, tok meg ikke på alvor og var lite sympatisk. Satt med på pc`n å leita etter mulige diagnoser enn å faktisk lytte til meg.

Vanskelig å få kontakt med de i resepsjonen, og når de først tok seg tid, så var de lite imøtekommende og hjelpende.

Fantastisk Lege

Lege: Karl Thomas Brinch Skrevet

En utrolig flink og dyktig lege.
Tar seg tid til deg og finner fort en løsning som fungerer veldig bra.
Vil absolutt anbefale Karl Thomas som fastlege på det varmeste, og har full tiltro til hans løsninger på det medisinske.

Ubeskrivelig lang ventetid

Lege: Esther Kraus Skrevet

I samarbeid med Lisa ved samme senter og en legestudent tok det ubeskrivelig lang tid å få skrevet ut en resept.

Selve konsultasjonen var nøye og god, men når man ikke skriver ut e-resepten mens pasient er der, så burde man klare å gjøre det innen klokkeslettet man forteller pasienten. Det skal ikke være nødvendig å måtte ringe opp igjen for å be legene om å gjøre jobben sin. Att på til at en da måtte vente opp mot 1 time på at telefonen igjen skulle åpne.

Gjør dere ferdig med én pasient før dere starter på neste.

Skulle ønske jeg kunne ta henne med meg på flyttelasset!

Lege: Esther Kraus Skrevet

Esther er SUPER! Hun fortjener alle de fineste adjektiv man kan finne! Hun lytter, støtter, henviser ved behov og går innimellom veldig langt for å få deg til å føle deg ivaretatt.

I forbindelse med en spontanabort i fjor tok hun frem kollegaens UL-apparat som hun ifølge henne selv ikke hadde brukt siden studiene, kun fordi hun ville hjelpe! På toppen av det hele gjorde dette at hun gikk glipp av lunsjen sin!

Hun har vært endel borte de siste årene ifbm barselpermisjon og etterutdanning. Vikarene har vært utrolig fine og Arnfinn (vikar til våren 2016) var utrolig hyggelig! For min del er det dessuten svært positivt at legen tar mer utdanning, slik at jeg vil få den beste hjelpen av henne!

Hadde jeg kunnet hadde jeg tatt henne med meg på hele flyttelasset til Oslo!

EN AV DE BESTE LEGER JEG HAR HATT.

Lege: Shahab Imani Skrevet

Dr. Imani har vært min fastlege i ca. 2 år, og jeg er SVÆRT fornøyd.
Han er omsorgsfull, tar seg tid til å lytte, og jeg føler at han alltid tar meg på alvor - uansett hvilket problem jeg måtte ha. Jeg er 71 år,
og har hatt mange leger opp gjennom årene. Dr. Imani er en av de aller beste!