Strandsiden Legesenter AS

Logemannsgården C. Sundts gate 51 5004 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Strandsiden Legesenter AS

Dårlig opplevelse!

Lege: Marit Hommedal Thune Skrevet

Min fastlege var hyggelig da jeg møtte henne første gangen før hun gikk i fødselspermisjon. Vikaren hennes derimot var små frekk, stresset og virket uinteressert.

Besøkte legen flere ganger, men har ikke fått den hjelpen jeg trengte og det gjorde at jeg ble enda dårligere. Jeg var syk i flere måneder. Jeg tok dette opp med henne, og hun sa til meg at du kan bytte hvis du er ikke fornøyd!! Måtte til slutt gå til privat praktiserende lege og der fikk jeg hjelp på dagen selv om jeg måtte betale mye penger, men der ble jeg møtt med respekt og forståelse.

Super hyggelig lege!

Lege: Marit Hommedal Thune Skrevet

Min opplevelse av Marit er at hun er både dyktig og utrolig hyggelig. Hun tar seg tid til å lytte og er varm og forståelsesfull. Hun tar seg også tid til å tilby seg å gjøre litt ekstra hvis hun ser at det kan være lurt, noe jeg synes var veldig fint.

Marianne som har vert vikar derimot har virket mer rett på sak, hun virker dyktig faglig men fremstår også litt kaldere. Her er det ikke så mye trøst å få bare informasjon.

Usikker lege

Lege: Karl Thomas Brinch Skrevet

Legen virker svært usikker på hva han gjør, noe som igjen gjør meg usikker og tviler på hans kunnskap. Han er veldig opptatt av tiden og hiver deg ut dersom man overskrider konsultasjonstiden, selvom man har sittet og ventet på legen i over 30 minutter. Jeg oppfatter legen som uinteressert i pasienten, og jeg føler meg som en hypokonder når jeg nevner ting. En lege skal ikke gi deg den følelsen.. Noe som er nevneverdig er ei sekretær som utmerker seg med sin grettenhet mot pasientene uansett hvor mye en prøver å smile og være blid.

Profesjonell og nøyaktig

Lege: Shahab Imani Skrevet

Jeg har ikke Imani som fastlege da jeg var hos han. Jeg følte likevel at jeg ble tatt på alvor og følte meg trygg når han tok en grundig undersøkelse og tester.

Helt OK

Lege: Shagun Bhatia Skrevet

Shagun er som overskriften sier - helt OK.
Har opplevd at hun ikke hører helt etter, og får alltid følelsen av at hun har det veldig travelt og er klar for neste pasient. De er også alltid forsinket.

De på laben er derimot helt fantastisk! En fryd å ta blodprøver!