Strandsiden Legesenter AS

Logemannsgården C. Sundts gate 51 5004 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Strandsiden Legesenter AS

Ikke fornøyd

Lege: Shagun Bhatia Skrevet

Jeg har vært hos både Bhatia og vikaren Brinch, og er ikke fornøyde med noen av de. Begge virker sure og gir inntrykk av at de ønsker deg ut fortest mulig.
Bhatia kan ta en på alvor, og henviser videre når hun mener det er nødvendig eller innrømmer hun ikke har kompetanse på feltet, noe som er et bra tegn. Dessverre svarer hun ikke ordentlig på spørsmål, jeg har til og med opplevd frekke svar.
Brinch kan komme med frekke kommentarer,og gir tydelig inntrykk av at han ikke tar deg seriøst. Nesten hver gang jeg har vært hos han har han sagt at han har dårlig tid, for å få meg ut av rommet, og jeg må ofte gå derfra med uforrettet sak. Dette til tross for at jeg sjelden har vært mer enn 2 min inne hos legen. Han har en ovenfra og ned-holdning, og er vanskelig å få kontakt med da han er mest opptatt av andre ting, som skjermen.

Jeg har tidligere hatt svært dyktige og hyggelige fastleger, og er dermed svært skuffet. Jeg får ikke inntrykk av at disse ønsker å hjelpe pasienten, eller har interesse for fagfeltet sitt.

Det positive med legesenteret er kort ventetid, timebestilling ved sms og time på dagen-garanti.

God lege, men elendig tilgjengelighet

Lege: Esther Kraus Skrevet

Esther er kjempehyggelig og imøtekommende. Hun møter forespørslene dine med interesse og som pasient går man ut med en følelse av å ha blitt hørt.
Hun gjør nødvendig undersøkelser, men heller ikke for mye. Hun er rask og -effektiv.
Likevel syns jeg det er utrolig vanskelig å få time. Her går det bare an å bestille på dagbasis, noe som passer utrolig dårlig overens med en travel timeplan. Jeg kan ikke sette av en fridag til legebesøk, og så først få beskjed samme morgen at det ikke blir noe av av ulike årsaker.
Dette har muligens noe med at jeg aldri har hatt behov for hastetime, men likevel skal man ikke behøve å prøve flere dager før man får time. Vanskelig å planlegge rett og slett.
Jeg trenger litt mer forutsigbarhet for å kunne planlegge dagene. Jeg bytter fastlege.

Den beste legen jeg har hatt!

Lege: Esther Kraus Skrevet

Dr Gundersen er den beste legen jeg har møtt.
Hun er en dyktig fastlege, lytter og tar seg god tid til pasienten.
Dr Gundersen fremstår som absolutt empatisk, slik en lege bør være. Hun kommer med gode råd og er ikke redd for å henvise videre.

Legekontoret:
Absolutt hyggelige og dyktige helsesekretærer. Har aldri hatt et uheldig møte med sekretærene. Yter veldig god service.
Lokalet er ryddig og rent bestandig. Det er aldri lang ventetid. (opplevd kanskje max 5 min over avtalt møtetid). Veldig kjekt med bestilling over sms.

Dessverre måtte jeg flytte, ellers ville jeg ha beholdt denne fastlegen lenge.

TRYGT VALG!

Beste legen jeg har hatt!

Lege: Esther Kraus Skrevet

Esther er kjempeflink! Tar seg tid, hører på hva du har og si. Ikke minst møter hun deg med respekt, og er alltid hyggelig og blid!
Anbefaler henne på det varmeste!!

Egenrådig og moraliserende

Lege: Esther Kraus Skrevet

Legen virker vennlig og imøtekommende. Men hun avslører manglende evne til å rådføre seg/inkludere pas i påtenkt behandling. Pas fratas råderett og ansvar for egen helse. Hun vet best. Hun er moraliserende uten å innhente tilstrekkelig grunnlag for slike uttalelser. Opplever henne som krenkende og respektløs.
Ser ikke pas i sin helhet. Fikk nok. Skiftet lege