Strandsiden Legesenter AS

Logemannsgården C. Sundts gate 51 5004 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Strandsiden Legesenter AS

Fantastisk lege!

Lege: Esther Kraus Skrevet

Esther er den beste legen jeg noen gang har hatt! Hun er ufattelig flink i jobben sin, og ser deg som person. Hun er villig til å strekke seg lagt for pasienten, og veldig flink til å samarbeide med andre instanser. Hun er alltid positiv og smilende, en kjempehyggelig dame :) Hun tørr å gjøre det som er best for pasienten, selv om pasienten kanskje ikke ser det der og da.

Aldri igjen

Lege: Shagun Bhatia Skrevet

Legen hadde ikke utstyret hun trengte, så jeg måtte komme tilbake en annen dag. Dette måtte jeg betale dobbelt for. Da jeg tok dette opp med legen var hun svært lite imøtekommende og henviste meg bare til faktureringsselskapet sitt. Jeg byttet fastlege rett etter denne episoden. Helsesekretærene der er også svært lite imøtekommende.

Veldig bra

Lege: Shagun Bhatia Skrevet

Hadde egentlig fastlege et annet sted, ble anbefalt Shagun Bhatia her i Bergen. Ved andre fastleger ble jeg ikke tatt på alvor, men her fikk jeg skikkelig undersøkelse og problemene forsvant etter en tid. Veldig bra!

Ikke fornøyd med vikaren til Bhatia

Lege: Shagun Bhatia Skrevet

Bhatia er en flink lege, men har en uprofesjonell vikar, [FJERNET AV MODERATOR]. Hun tar seg ikke tid til å høre på pasientene, er moraliserende og leser fra google for å kunne svare på spørsmål. Hun stiller ingen spørsmål til pasientene og er mest opptatt av å fortelle pasientene hvordan ting er og få avsluttet timen. Skuffende. Jeg kommer ikke til å gå til Legen på Høyden så lenge [FJERNET AV MODERATOR] er vikar der.

Veldig bra.

Lege: Esther Kraus Skrevet

En tilgjengelig, hyggelig, smilende (veldig smittende - positivt!) og flink lege som alltid har tatt godt vare på meg når jeg har trengt det. Er veldig glad hun er min fastlege!