Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vital Legesenter AS
Fantastisk fastlege
Lege: Soudeh Mizan SkrevetDoktor Mizan er en fantastisk fastlege med kort ventetid. Jeg har aldri følt meg så ivaretatt av en fastlege som av doktor Mizan. Hun er utrolig mild i fremtoningen sin, god til å lytte og stiller de relevante spørsmålene. Jeg har flyttet ut av Oslo sentrum men beholder fortsatt doktor Mizan som min fastlege.
Tar pasienten seriøst
Lege: Soudeh Mizan SkrevetLytter og tar pasienten på alvor. Er flink til å sette igang gode behandlingsløp. Hele legekontoret består av hyggelige, dyktige ansatte. Veldig fornøyd med Dr Mizan og Vital Legekontor. Noe venting må påregnes, men det er ikke noe man ikke kan leve med.
Forferdelig lege
Lege: Hossein Khorshidi SkrevetEn lege skal som ikke møter sine pasienter med empati. Legger på telefonen når man ønsker en samtale. Og er veldig frekk.
Anbefales ikke
Lege: Soudeh Mizan SkrevetJeg opplever ikke Mizan som noe kunnskapsrik i det hele tatt, og heller ikke dyktig i sitt felt. Kan ikke huske å ha vært hos henne og fått hjelp uten å ha blitt henvist videre. Det er nemlig det eneste hun klarer, å henvise videre.
Very good
Lege: Alireza Yahyaei SkrevetVery good communication, service, everything. He explained everything nicely, very calm, confident and professional.
Nothing to complain about.