Erik Aagaard
En bedre lege skal du lete langt etter. Utrolig kunnskapsrik og dyktig. Vi skulle hatt flere leger som Erik. Føler at jeg og barna blir godt ivaretatt og tatt på alvor.
Den aller viktigste personen i kampen for å bli frisk , svikter aldri , ser deg , og er opptatt av hele menneske . God som gull .
Dette er den beste fastlegen man kan ha! Han undersøkte min sønn da han var 14 år. Han hadde smerter i kneet som vi trodde var voksesmerter. Men Dr.Aagaard ville sjekke dette ut nærmere. Det viste seg å være kreft, osteosarkom i lårbeinet. Takket være Erik ble dette oppdaget tidlig, så sønnen vår ble erklært fri for kreft i februar. Er så glad for at Aagaard er vår fastlege!!!
Du vet du har en god lege når du er litt trist for å bli frisk, for da får du ikke sett legen på en stund… 😄
Takk for alt du gir av deg selv av energi, positivitet, omsorg, visdom og humor. Bare å ha deg som lege er terapi i seg selv.
Erik Aa. representerer alt det gode ved en fastlege/almenlege. Han inngir trygghet, skaper god dialog og gjennomsyrer sin praksis med solide fagkunnskaper. Intet annet enn det beste kan sies om han.