Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Best Helse AS - Allmennleger
Beste lege jeg har noen gang hatt
Lege: Jasjit Kaur SkrevetJeg har først vært hos Jasjit da hun var vikar for min fastlege og fra første øyeblikket viste jeg at jeg vil ha henne som fastlegen min. Jasjit er veldig hyggelig og empatisk person som virkelig bryr seg om deg, lytter til og vil hjelpe deg. Samtidig er hun kunnskapsrik og profesionell lege, jeg føler meg trygd og god ivaretatt hos henne. Etter hvert besøk har jeg god humør og "varmefølelsen" i hjertet. Anbefales på det sterkeste!
Kunnskapsrik og trygg lege
Lege: Kristine Norsted Sømark SkrevetKristine er trygg, omsorgsfull og kunnskapsrik. Hun tar deg på alvor, lytter og finner gode løsninger.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Tone Jørgensen SkrevetTone Er en rolig trygg person som tar deg på alvor. Har vært pasient hos henne i Ca 15 år. Vi har vært igjennom mye på godt og vondt. Som regel kommer jeg ut med et smil om munnen selv hvor dårlig jeg er. Tone er som poteten hun kan brukes til alt. Veldig fornøyd
Suveren på oppfølging
Lege: Tone Jørgensen SkrevetTar tak i mine problemer og henviser raskt til ev spesialister. Alltid hyggelig og engasjert.
Hilsen
Verdens beste fastlege!!
Lege: Erik Aagaard SkrevetErik er genuin, hyggelig, snill og morsom. Han er en veldig dyktig lege som alltid tar deg på alvor og ser hele deg. Han bryr seg oppriktig og er et varmt og fint menneske. Han føles rett og slett ut som en venn!
Jeg har hatt mange forskjellige fastleger, men ingen er noe i nærheten av Erik. Hele familien går der og det kommer vi til å gjøre så lenge som mulig, virkelig verdens beste fastlege!
Helsesekretærene på Best Helse er også helt fantastiske, blide og omtenksomme.
Du er heldig om du får Erik og co som fastlege 😊