Best Helse AS - Allmennleger

Telefonnummer987 02 359987 02 3 ...
Kongsveien 104 1177 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Best Helse AS - Allmennleger

Dyktig og hyggelig lege!

Lege: Marianne Møllerop Skrevet

Marianne Møllerop er en dyktig lege som jeg har hatt i ca 10 år nå. Hun lytter, skriver gode henvisninger, er en kløpper på dosering av medisiner og husker meg som pasient. Hun er veldig flink med barn.
Hun ser på helheten av det personlige. Jeg setter også pris på at hun er åpen for alternativ medisin og dette har også hjulpet. Teamet på Best Helse fungerer veldig godt sammen!
Det kan fort bli mye hyggelig skravling og jeg skulle ønske det var litt mer fokus på det medisinske som jeg føler kan falle litt ut av og til!

Lite imøtekommende

Lege: Marianne Møllerop Skrevet

Følte meg møtt med forakt. Det som for meg var en livskrise, ble en bagatell..... ny fastlege heretter.
Det viktigste i møte med denne legen, var å være politisk korrekt. Ikke pasientomsorg.

Meget dyktig lege

Lege: Rune Aakvik Skrevet

Meget dyktig lege som er imøtekommende, tar seg tid og følger opp. Faglig sterk og finner gode løsninger/henvisninger. Anbefales!

Kan ikke anbefales

Lege: Jan Olav Frederic Rivelsrud Skrevet

Jan Fredrik Rivelsrud fremstår for meg som en svært lite empatisk og lite faglig sterk lege med null interesse for sine egne pasienter. Typen lege som vil ha deg ut raskest mulig. Kan ikke anbefales.

Perfekt!

Lege: Marianne Møllerop Skrevet

Marianne er utrolig dyktig og flott lege. Hun lytter, tar seg tid og følger opp. Hun er helt rå på utredninger, for å finne årsaker til symptomene. Spesialister kobles inn hvis det vurderes som nødvendig.
Hun har en imponerende hukommelse på navn, relasjoner og historikk, som gjør at man føler seg helt spesiell.
Jeg har aldri opplevd en bedre lege og jeg er utrolig glad jeg har klart å få Marianne som fastlege!
Mitt inntrykk er at det er et meget godt faglig miljø på BestHelse, med kolleger som hjelper og utfyller hverandre.
Marianne har vært min fastlege siden ordningen startet og anbefales på det varmeste! Jeg bytter aldri!