Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Elverum Helsesenter AS
Ivaretakende, trygg og kunnskapsrik lege.
Lege: Azhar Daud Khan SkrevetDr. Khan er i en egen klasse når det gjelder kombinasjonen av kunnskap, ivaretakelse og empati.
Han er også lyttende og forklarende noe som bidrar til en økt følelse av trygghet. Samtidig er han tilgjengelig og bruker tilstrekkelig tid, slik at hjelpen som gis oppleves effektiv og relevant.
Snill trygg og kunnskap verdig
Lege: Azhar Daud Khan SkrevetHan er veldig flink med jobb. Han er snill med pasient. Han hører deg, og anbefaler medisink og non-medisink tiltakene.
Beste Lege i Elverum
Lege: Azhar Daud Khan SkrevetBeste fastlegen jeg noen gang har hatt. Han tar seg god tid til å undersøke og åpenbart er meget kunnskapsrik aldri har ikke satt som han og hoper at alle de ønsker seg beste lege tar han stedet for de andre respektfull gir mer tid til kundene for meg aldri vil ikke flytte til andre fastlagte mener jeg ikke at andre er dårlige men jeg trivest han godt som fastlege som dere vet alle har kunnskap men neon har mer fokus på kunde godt og det gjør han lege/Azhar Daud Khan
En erfaren lege og kunnskapsrik.
Lege: Azhar Daud Khan SkrevetBeste fastlegen jeg noen gang har hatt. Han tar seg god tid til å undersøke og åpenbart er meget kunnskapsrik lege/Azhar Daud Khan
Veldig fornøyd
Lege: Ikra Abbas SkrevetHer fikk jeg rask hjelp og støtte til problemene mine. Hun er flink til å lytte, spørre og svare.
Eneste minus er at det kan være litt venting på å komme inn. Men det er ingenting i forhold til andre legekontorer her i byen.