Logo for Åreknutespesialisten.no | Hygeia helsesenter

Åreknutespesialisten.no | Hygeia helsesenter

Logo for Åreknutespesialisten.no | Hygeia helsesenter

Om

Åreknutespesialisten er en del av Hygeia helsesenter som eies av ekteparet Thomas og Stine Nyheim på Høvik i Bærum. Den ligger lett tilgjengelig ved Høvik kirke med lett parkering: Fjordveien 3.

Klinikken er spesialisert i utredning og behandling av alle typer åreknuter - fra spindelvevsårer til store åreknuter. Karkirurgen og sykepleieren har begge lang erfaring med åreknutebehandlinger. Her kombineres kunnskap, erfaring og grundighet med trygge, skånsomme og moderne behandlingsmetoder som er skreddersydd for å gi det beste og mest varige resultatet!

Bestill en konsultasjon i dag! Du trenger ingen henvisning. Alle forundersøkelser inkluderer en grundig ultralyd så behandlingen kan skreddersys for dine åreknuter med de mest effektive, varige og skånsomme metodene.

Ønsker du time hos Dr Thomas Nyheim: info@hygeia.no eller tel. 90752069.

For mer informasjon om åreknuter se på www.areknutespesialisten.no.

• Profilbilde av generell kirurg og karkirurg Thomas Nyheim
    Generell kirurg og karkirurg

Siste vurderinger av Åreknutespesialisten.no | Hygeia helsesenter

Dyktig og sympatisk

Lege: Thomas Nyheim Skrevet

En meget god opplevelse. God til informere om operasjonen. Dyktig gjennomføring uten noe ubehag.
En behagelig behandling uten grunn til bekymring. God oppfølgning.
Kan anbefales på det sterkeste.

Meget godt ivaretatt

Lege: Thomas Nyheim Skrevet

Jeg fikk utført en åreknutebehandling i juni 2024.
Jeg følte meg meget godt ivaretatt og kirurg, lege og personale var veldig hyggelige.
Jeg fikk god oppfølging.
Anbefales!

Trygg, god og hyggelig behandlin

Lege: Thomas Nyheim Skrevet

Veldig hyggelig opplevelse å få fjernet åreknutene hos Thomas Nyheim og kone og assistent Stine. Veldig god informasjon hele veien, rask og smertefri behandling, og god oppfølging hele tiden. Mine varmeste anbefalinger!

Anbefales!

Lege: Thomas Nyheim Skrevet

Dyktige, profesjonelle og fleksible. Godt ivaretatt og et veldig bra resultat. Svært fornøyd og vil absolutt anbefale åreknutespesialisten.

Dyktig og tålmodig

Lege: Thomas Nyheim Skrevet

Var her i 2022 og fjerner åreknuter. Er fornøyd med resultatet og åreknuten har ikke returnert etter operasjonen. Thomas er dyktig og tar seg tid til å besvare spørsmål (jeg hadde mange), klarte å betrygge meg om hele prosessen, og innfridde som lovet. Han kan være litt vanskelig å nå på tlf da han jobber på sykehuset i tillegg. Anbefales😊