Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ankerløkka Legesenter
En dyktig lege.
Lege: Anne Kvale Joki SkrevetAnne Kvale Joki har fungert som vikar for min fastlege ved flere anledninger. Jeg er veldig fornøyd med den jobben hun utfører. En flink og sympatisk lege som det er lett å kommunisere med.
Jeg anbefaler Anne Kvale Joki på det varmeste.
Veldig bra lege
Lege: Stein Jarle Pedersen SkrevetHar hatt Stei Jarle som lege i 11 år, og har bestandig kommet raskt inn, fått veldig fin oppfølging og hjelp til alt jeg har hatt behov for.
Veldig rask til å henvise videre ved behov for ekspertise.
Jeg anbefaler Stein Jarle Pedersen på det sterkeste.
Du kan ikke få en bedre Lege
Lege: Anne-Marte Toft Nordrum SkrevetHer er møter du en lege som er veldig omteksom vil dit beste hører og ser deg foreslår gjerne andre typer behandelig vis du har behov for det og eventuel medesinering.Jeg kommer aldri til å bytte lege
og i verstefall er 2 andre lege på senteret som er flinke oxo og kontor damene husker deg er altid hyggelig og respektfule
Den beste legen jeg har hatt, også flink med barn.
Lege: Stein Jarle Pedersen SkrevetJeg er kjempe fornøyd med legen. Han er flink til å lytte, veldig behagelig å være hos. Ryddig og sjeldent forsinket.
Veldig grei
Lege: Stein Jarle Pedersen SkrevetJeg er svært glad for oppfølging og timer med denne legen, lytter, vurderer, gir råd og tar seg tid til å forklare. Hyggelig personale, og har satt av tid til akuttimer. Kan anbefales