Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rosenhoff Legegruppe AS
Imøtekommende og trygg lege
Lege: Sohaib Khalil Khan SkrevetJeg syns Dr Khan er veldig imøtekommende og fin. Han er aldri forsinket og svarer raskt hvis jeg har henvendelser i Pasientsky.
Kan absolutt anbefale å ha Dr. Khan som lege.
Tilgjengelig
Lege: Sohaib Khalil Khan Skrevetjeg har hatt doktor Khan som fastlege i fire år. Han er den mest tilgjengelige legen jeg noen gang har hatt, han svarer veldig raskt på e-konsultasjoner og jeg opplever gode svar, støtte, omsorg og at han sitter med en høy kompetanse.
Enestående lege
Lege: Sohaib Khalil Khan SkrevetEr så glad jeg valgte dr. Khan til min fastlege. Jeg er enig med alle de andre anmeldelsene her inne, han er virkelig der for meg som sin pasient. Profesjonell, rolig og behagelig kommunikasjon, tilgjengelig.
Dyktig og kunnskapsrik lege
Lege: Sohaib Khalil Khan SkrevetDr. Khan er en lege som en vil bli trygg og godt ivaretatt. Veldig kompetent i sitt yrket, engasjert i pasientens helse, viser empati og forståelse. En lege som trygt anbefales.
Beste legen jeg har hatt
Lege: Kjell Moss SkrevetHan tar seg tid og høre på pasienter, svarer raskt når man tar online konsultasjon. Jeg har flyttet men beholdte Kjell som fastlege siden det er vanskelig å finne en så bra fastlege.