Claus Uhrenholt Christensen
Lytter og sjekker ut. Du får ikke følelsen av at du er til bry, som en kan få av andre leger.
Tar deg alvorlig men er også tydlig.
Føler meg ivaretatt på en god måte. Kan absolutt anbefale han.
Claus har vært en av mine viktigste støttespillere og trygghet gjennom noen utfordrende år. Han har alltid tid til meg, han svarer alltid raskt på ekonsultasjon og reseptforespørsler, og jeg opplever at han lytter til meg og oppriktig vil hjelpe meg.
Han var den første som virkelig så at jeg ikke hadde det bra og turte å stille de vanskelige spørsmålene.
Han har stor pågang så det er ikke alltid lett å få bestilt time ho han, men føler han alltid har nok tid til meg når jeg er der.
Alltid oppmerksom og hyggelig, tar bra notat slik at oppfølgende timer føles som oppfølgning. God til å forklare og komme med forslag
Byttet til Claus for en god stund siden men har aldri vært hos ham da han kun virker å være tilgjengelig et par dager i måneden.
Ventetid på en måned er skrekkelig når det er noe som haster.
Jeg er svært fornøyd med å ha Claus som min fastlege. Med en periodevis krevende helse er det avgjørende for meg å kjenne tillit og trygghet hos fastlegen, og det gjør jeg hos Claus. Han er dyktig, hyggelig og interessert. Oppfølgingen jeg får hos han er svært god og informativ. Han følger også raskt opp elektroniske henvendelser.