Rosenhoff Legegruppe AS

Trondheimsveien 184 0570 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Rosenhoff Legegruppe AS

Beste lege

Lege: Kjell Moss Skrevet

Han er nöye, veldig forståelsesfull, kan prate om allt. 😀Han hörer på hva du har og si, gjör det han kan for deg

Anbefales ikke.

Lege: Sohaib Khalil Khan Skrevet

Jeg har byttet fastlege. Følte meg ikke velkommen der med mine problemer. Flere ganger beskyldte han meg for å lyve! Sånt aksepterer jeg ikke! Satt stort sett og trykka på det lille tastaturet sitt. De gangene han så på meg så satt han ofte og himlet med øynene over det jeg sa. Satte opp nye timer i tide og utide uten at jeg hadde bedt om det. Glad jeg har funnet meg annen lege.

En lege som bryr seg

Lege: Sohaib Khalil Khan Skrevet

Alltid hørt på meg! Føler meg trygg! Utrolige hjelpsom! Tar meg på alvor! Skulle hatt pris for beste lege.

En lege som lytter til det jeg har å si og jeg blir tatt på alvor.

Lege: Kjell Moss Skrevet

Kjell Moss er en fantastisk fastlege. Han er utrolig kunnskapsrik. Meget dyktig,sympatisk og hyggelig lege, og lytter til hva jeg som pasient har som problem samt at han følger opp, og jeg anbefaler han som deres faste leg av hans høflighet og kunnskapsrik.

A great Dr !

Lege: Mari Kristin Bjørkman Skrevet

Really happy with Dr Bjørkman, I feel she takes the time to understand the patient and gives a detailed consultation time. Only problem is that there is a long wait usually on arrival - between 30 - 1 hour I have experienced other than that recommend !