Rosenhoff Legegruppe AS

Trondheimsveien 184 0570 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Rosenhoff Legegruppe AS

En lyttende oppgående lege

Lege: Mari Kristin Bjørkman Skrevet

En lege som takler å snakke også om psykisk "slitasje", ikke bare fysike problemer. Alltid hyggelig, viser omsorg, men er også profesjonell. Henviser til videre utredning når det kan være flere årsaker til problemet (har forstått fra venner at ikke alle leger er like villige til å ha et "utvidet syn" på mulige årsaker til et problem). Da jeg flyttet til Oslo og trengte ny lege - heldig for meg at jeg tilfeldigvis ringte til legekontoret der hun da jobbet.

Reddet meg ut av en vanskelig situasjon

Lege: Kjell Moss Skrevet

Jeg byttet til Kjell Moss litt på måfå etter å ha hatt en ubrukelig vikarlege på et annet legesenter midt i en vanskelig sykdomsperiode. Etter dette ble jeg værende helt til jeg flyttet til en annen by for et par mnd siden.

Jeg har opplevd denne legen som empatisk og flink til å ta til seg ny informasjon om sykdommer han ikke nødvendigvis kan noe om. Jeg har en komplisert sykdomshistorie, med flere kroniske sykdommer, og er normalt eksperten i rommet. Moss tok dette veldig fint, men tok til seg lærdom om de enkelte sykdommene og hvordan disse virket inn på hverandre (for meg).

Hadde det ikke vært for at jeg flyttet hadde jeg ikke byttet vekk fra han. Jeg har opplevd legen som meget hjelpsom, og stort sett også de andre ansatte på legesenteret. De kan være noe bryske på telefon etter innføringen av SMS/nett-bestilling. Derimot er det mye enklere og kjappere å få time etter at de la om systemet, og jeg har alltid fått time samme dag eller dagen etter.

Skuffet

Lege: Kjell Moss Skrevet

Etter å ha lest vurderingene her inne tenkte jeg at Kjell Moss måtte være en lege for meg. Det var han ikke. Han var hyggelig, for all del, men virket treg og lite engasjert. Han visste ikke hva jeg pratet om da jeg fortalte om sykdommen min, noe som skuffet meg veldig. Det er en sær sykdom, men de fleste leger jeg har vært hos de siste årene er oppdatert. Fikk følelsen av at jeg var hos en eldre lærer da jeg hadde time... kan ikke helt peke på hvorfor, men han minnet om de litt seige - dog hyggelige - lærerne jeg hadde på ungdomsskolen/gymnaset.

Pluss: Lett å få time, hyggelig betjening.

Trygg og god lege

Lege: Mari Kristin Bjørkman Skrevet

Jeg har hatt henne som fastlege i 8 år og vært veldig fornøyd. Jeg må dessverre bytte fastlege nå pga flytting, og det gruer jeg meg til. Man vet hva man har, men ikke hva man får.
Bjørkmann har brukt god tid hver gang. Vist forståelse og tatt meg på alvor. Jeg føler meg respektert som pasient og at ingen spørsmål er dumme.
Hun er grundig og ikke redd for å henvise videre. Jeg opplever henne også som kunnskapsrik og med mye erfaring.
En super lege!

Flott fastlege!

Lege: Kjell Moss Skrevet

Hyggelig, imøtekommende, behagelig, kunnskapsrik og fantastisk humor. Dyktig lege som tar seg tid til å lytte. Har hatt han i nærmere 10 år og er veldig glad for at det finnes leger som han.