Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rosenhoff Legegruppe AS
Pasienter er listefyll ...
Lege: Mari Kristin Bjørkman SkrevetDette er en erfaring fra mange år tilbake ... men jeg deler allikevel:
Jeg hadde Mari Kristin Bjørkman oppført som min fastlege i ca 3 år. Jeg var lite syk, og hadde kun ett besøk hos henne. Ved dette besøket klarte hun fullstendig å få meg til å føle meg som "listefyll": En særdeles lite hyggelig opplevelse i forbindelse med at jeg trengte en sykemelding. Jeg ble særdeles lite hyggelig motatt. Selv om det er mange år siden, kjenner jeg godt den veldig lite kjekke følelsen.
Livet er for kort og helsen for viktig til å ha en dårlig lege:
Mitt råd for deg er å ikke velge denne legen her!
meget dyktig
Lege: Sohaib Khalil Khan SkrevetTar seg god tid, lytter og gir gode råd. Uten tvil den beste legen jeg har hatt. Anbefales på det sterkeste.
Imøtekommende og forståelsesfull
Lege: Kjell Moss SkrevetJeg har hatt Kjell Moss som fastlege i noen år nå og han er enkel å snakke med og imøtekommende.
Sjelden til stede
Lege: Mari Kristin Bjørkman SkrevetHun brukte 4 år på å stille diagnose på en revmatisk sykdom som jeg har. Hun sendte meg ikke videre til andre spesialister for tester. Jeg fikk alltid beskjed om å kjøpe smertestillende i butikken. Jeg spurte om å få noe sterkere av henne, det ville hun ikke gi meg. Hun er svært ofte borte, så du får treffe mange vikarer. Hun er også i min erfaring gjerrig på sykemeldinger. For en som har vært så syk som meg, har jeg måtte kjempe for å få sykemelding av henne.
Jeg har vært pasient i over 10 år.
En faglig dyktig og tilstedeværende lege!
Lege: Mari Kristin Bjørkman SkrevetDr Bjørkman er en tilstedeværende lege som er faglig dyktig og har mye kunnskap. Hun tar seg alltid god tid til å høre på deg, er empatisk og tar deg virkelig på alvor. Hun er nøye og har alltid tid til det lille ekstra samt henviser deg til spesialist hvis hun selv ikke kan behandle.
Har hatt Dr. Bjørkman som fastege i tolv år og det er den beste legen jeg har hatt. Jeg kan anbefale henne på det varmeste!