Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rosenhoff Legegruppe AS
En lege som altid tar seg tid,til pasienten.
Lege: Mari Kristin Bjørkman SkrevetEr veldig nøye.Undersøker det pas. lider av.Sender altid til spesialist,hvis hun ikke kan behandle det som feiler deg.Veldig behagelig.Hører på hva pasienten har å si.Det er
ingen lege jeg har kunnet snakke med,uten at legen ser på klokken.Hun har alltid tid.
Hun har nettopp tatt doktorgraden i almenmedesin.Hun er en veldig god lege.
Tilstedet!
Lege: Mari Kristin Bjørkman SkrevetBjørkman er en lege som er god til å lytte og har alltid tid til det lille ekstra hjelpen som er viktig for oss pasienter som trenger det av og til.
Det å bare føle og vite at legen tar deg seriøst å behandler deg med respekt er viktig. Dette utfører Bjørkman strålende.
Bjørkman har jeg hatt som lege i tolv år og må nå desverre bytte lege pga flytting. Derfor vil jeg med dette si takk for en fantastisk oppfølging.
Erfaren og dyktig
Lege: Kjell Moss SkrevetJeg har hatt han som fastlege i over 10 år og jeg er meget fornøyd. Erfaren lege meg god kunnskap.
Kunnskapsrik, erfaren.
Lege: Kjell Moss SkrevetTar mag på alvor. Er blid og hyggelig, har humoristisk sans og er lyttende. Hatt ham i ca 15 år.
Fastlege nr.1
Lege: Kjell Moss SkrevetKjell er uten tvil den mest forståelsesfulle og profesjonelle legen jeg noensinne har vært i kontakt med. Han har vært min fastlege siden 1995 kun med et kort avbrudd på ca.1 år da jeg byttet fastlege p.g.a flytting, et bytte jeg angret bittert på. Takk for at du gjør livet mitt lettere og leve Kjell.