Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rosenhoff Legegruppe AS
Helt fantastisk!
Lege: Sohaib Khalil Khan SkrevetHar brukt Sohaib det siste året, må ærlig innrømme at han er den beste legen jeg har hatt noen sinne. Jeg har flyttet på meg flere ganger i landet, så har opplevd litt forskjellig service på ulike legekontorer. Både legesenteret og legen min Sohaib har hjulpet meg mye det siste året, har endelig klart å snu om livet mitt. Jeg har ingenting annet enn å skryte av han. Han er empatisk, kunnskapsrik, oppleves som trygg og lett å snakke med. Anbefales!
Trygg, kunnskapsrik, empatisk!
Lege: Line Marie Emilie Knutsvik Stranger SkrevetLine er den beste legen jeg noen gang har hatt. Hun bryr seg virkelig om pasientene sine.Jeg har over 20 års erfaring når det gjelder leger, så denne anmeldelsen henger veldig høyt!!!
Rasjonell og empatisk
Lege: Claus Uhrenholt Christensen SkrevetJeg var engstelig da min gamle fastlege sluttet og Claus tok over. Men det var unødvendig angst. Han er fastlege for både meg og mine to barn. Dette til tross for at vi bor i Nordre Follo (upraktisk reisevei). Han er empatisk og rasjonell. Aldri følt meg avfeid eller ikke tatt hensyn til. Han er tålmodig med barna og er oppfatt av å ikke utøve noe form for tvang (ifm feks blodprøver/undersøkelser). Jeg er selv helsepersonell, og opplever at han inkluderer meg i diskusjoner og refleksjoner. Får svar på pasientsky både på kveldstid og i helg. Han ringer for å følge opp barna når de er syke. Vi digger Claus og føler oss godt ivaretatt 😃
Helt greit. Men.
Lege: Sohaib Khalil Khan SkrevetGjør jobben sin og har mye kunnskap. Det eneste som mangler er empati og kontakt med pasienten. Er som å snakke til en robot, følte ikke at jeg snakka med en lege som oppriktig vil hjelpe pasienten sin. Ellers alt greit gjør jobben sin med ikke så mye empati eller medmenneskelighet.
Trygg, kunnskapsrik, bryr seg
Lege: Mari Kristin Bjørkman SkrevetHar hatt Dr Mari Bjørkman som lege i ca 17 år. Hun er nøye, kunnskapsrik, og møter meg på en måte slik at jeg aldri føler meg dum eller flau ang hva enn grunn jeg er der for. Jeg føler meg sett og ivaretatt, og har alltid vært strålende fornøyd med behandlingen jeg har fått. Opplever at hun virkelig gjør alt og litt mer for å passe på at jeg får hjelpen jeg trenger, om det er fra henne eller spesialister. Dette er en lege jeg har mange ganger anbefalt, og jeg kommer aldri til å bytte så lenge jeg har muligheten til å bli hos henne.