Rosenhoff Legegruppe AS

Trondheimsveien 184 0570 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Rosenhoff Legegruppe AS

God oppfølgning

Lege: Line Marie Emilie Knutsvik Stranger Skrevet

En veldig god fastlege som jag nu måtte bytta på grund av flytting. Fått god oppfølgning på både stora och mindre ting.

Trygg, hyggelig og kunnskapsrik

Lege: Kjell Moss Skrevet

Kjell Moss er en lege man får tillit til. Han har hjulpet meg og sendt meg videre, når det har vært behov for det. Anbefales på det varmeste.

Lyttende forståelsesfull og menneskelig

Lege: Claus Uhrenholt Christensen Skrevet

Hadde han som vikar for min forrige lege, før han tok over for en annen. Da min daværende lege sluttet,valgte jeg flytte meg over til Christensen siden han hadde vist så god forståelse for min situasjon som vikar. Jeg har ikke angret. Han lytter,sjekker opp, finner løsninger og rett og slett er en menneskelig lege, i forhold til andre man møter. Han svarer raskt på e-konsultasjon, spørsmål og han forklarer på en så god måte at man føler seg hørt. Etter ca 20år med helseplager, er han 1 av 3 leger jeg har møtt som virkelig forstår pasient. Alltid blid,sjeldent forsinket - og er han det så er det god grunn. Samtidig tar han seg tid, og man føler seg ikke forbigått. Han er virkelig en GOD forståelsesfull lege!!

Dyktig og empatisk

Lege: Claus Uhrenholt Christensen Skrevet

Claus tok over som fastlegen min etter at min forrige lege sluttet.
Min forrige lege var helt fantastisk så jeg var litt spent på hvor Claus ville være, men det var ingen grunn til bekymring.
Han er nysgjerrig, oppriktig, daglig dyktig og empatisk.
Han tar seg alltid god tid til å lytte og fullføre timer uten hastverk og jeg jeg har fått tilsendt flere artikler om ting han mente jeg burde lese.
Jeg har også kunne kommunisere med han uten å bestille time.
Kan anbefales.

Kunnskapsrik og empatisk

Lege: Mari Kristin Bjørkman Skrevet

Jeg har gått hos Dr Bjørkmann i mange år og vært mye hos henne både selv og med barna. Fått fantastisk god hjelp hver eneste gang. Hun tar seg tid, lytter og forstår. Jeg opplever henne som kunnskapsrik og empatisk. Verdens beste fastlege.