Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bentsebro legesenter
ikke så personlig
Lege: Stein Vidar Haudemann-Andersen SkrevetByttet til Andersen for et år siden, bytter nok snart igjen.
Flink til å skrive p ådatamaskinen og gjøre enkle helsesjekker. Når det kommer til andre kroniske sykdommer er det ingen hjemme...
Masse kunnskap, lang ventetid
Lege: Per Medbøe Thorsby SkrevetDr. Thorsby er veldig dyktig i sitt fag og har masse kunnskap. Det er desverre lang ventetid hos ham og i løpet av de årene jeg har hatt ham som lege har jeg ikke fått den hjelpen jeg har hatt behov for. Jeg føler meg ikke hørt og kvier meg for å booke time hos ham.
Meget ubehagelig lege.
Lege: Stein Vidar Haudemann-Andersen SkrevetJeg var uheldig og fikk hode lus og var veldig plaget med det, men visste ikke hva det kunne være så jeg gikk til legen med problemet. Jeg ble veldig respektløst behandlet av legen og han mente det måtte være noe psykiatrisk og ba meg ta psykiatri medisiner. Senere fant jeg ut at det var lus og brukte en luse sjampoo 2 ganger og da ble jeg kvitt problemet. Utrolig men sant.
Ikke veldig imponert
Lege: Stein Vidar Haudemann-Andersen SkrevetFikk gjort det jeg skulle og han var veldig flink til å forklare ting. Men privat telefonsamtale på ti minutter kunne han tatt når jeg ikke satt inne. For det passer ikke helt.
Best på konkrete ting
Lege: Stein Vidar Haudemann-Andersen SkrevetJeg byttet meg bort fra denne legen. Så lenge jeg var relativt frisk, og bare trengte en kontroll i ny og ne, var det greit å komme innom. Men etter at jeg ble kronisk syk, hadde jeg ikke energi til å bruke tid på å krangle for å få oppmerksomheten hans (han snakker i telefonen under konsultasjonen, bestiller fisk til middagen senere, f.eks). Han har også allergi mot sykmeldinger, uten å se det lange løpet. Jeg opplever ham som litt lite flink til "kvinnegreier", altså ting som er diffuse og som må forskes på. (f.eks stoffskiftesykdommer) Ingen dr. House, akkurat. Men hvis det er konkrete ting som kan løses med piller eller gips, så er han god.