Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bentsebro legesenter
Virker uerfaren
Lege: Arrjun Ragavan SkrevetJeg synes det var vanskelig å få til en god kommunikasjon med denne legen, fordi han både verbalt og nonverbalt med sin holdning uttrykte så liten velvilje i å forstå det jeg kom for. Her nyttet det ikke å be om hurtig hjelp, da ble han kranglevoren og stresset. Han ba meg komme igjen. I langdrag måtte jeg høre på at han mente at han hadde brukt mye tid på meg. Fra hans ståsted var det positivt, men for meg lite effektiv behandling. Mitt ankepunkt er at tiden ble dårlig utnyttet, og det virket som han lukket øyne og ører i å begripe hvor vanskelig det er med en smertefull kropp å stadig skulle komme tilbake. Med så lite respekt og forståelse også for livssituasjonen, er tilliten bunnskrapt.
Flink lege!
Lege: Arrjun Ragavan SkrevetByttet lege litt før jul, da jeg ikke hadde lege i Oslo mens jeg studerer.
Jeg opplevde Arrjun veldig rolig og behagelig! og var en super god lytter og tok meg seriøst. En lege å anbefale!
Fantastisk lege!!!
Lege: Arrjun Ragavan SkrevetJeg har hatt Dr. Ragavan som lege en god stund og jeg er superfornøyd, han er den beste fastlegen jeg har hatt! Han er en dyktig lege, en god lytter, veldig empatisk, lett å snakke med, henviser ved behov og strekker seg langt for å hjelpe pasientene sine. Ringer og følger opp og tar seg god tid til hver pasient. Denne legen kan jeg anbefale på det varmeste!
Alle tiders lege!
Lege: Henrik Siverts SkrevetSiverts er familie legen vår,og han er veldig godt likt av oss alle, store og små. Han tar seg alltid god tid til å lytte, og vi føler at han bryr seg om oss. Meget dyktig lege.
God lege men noe ukonsentrert
Lege: Arrjun Ragavan Skrevetdenne legen er litt opp og ned. han er hyggelig og lett å ha med å gjøre ,faglig sterk ,følger opp pr. sms ,undersøker grundig og henviser videre når usikker. men han blir stresset, og da blir han ukonsentrert, glemmer og mister fokus. legekontoret ellers er veldig greit, sekretærene er hyggelige, det er enkelt og greit og å få time og de svarer ganske raskt på tlf. de på laboratoriet er også hyggelige.