Bentsebro legesenter

Sandakerveien 78 0484 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Bentsebro legesenter

Kjempebra lege!

Lege: Henrik Siverts Skrevet

siverts er en lege en bare kan komme til mandag og tirsdag men jeg har aldri hatt problemer med å få time eller så har jeg bare møtt opp og blitt tatt inn etter en times tid. gjør meg ikke noe å vente for jeg vet jeg kommer til en lege som tar seg tid og lytter til det en har å si. han er også flink til å følge opp om det er noe. en gang kom han dit en torsdag bare for å følge meg opp med en ting. er det noe en lurer på og han ikke vet svaret så sjekker han rundt til han har funnet det ut.

Fantastisk lege!

Lege: Arrjun Ragavan Skrevet

Denne legen er sympatisk og har mye kunnskap. Han er alltid blid og bruker god tid. Jeg får tatt opp flere ting i samme time, og han er effektiv og hjelpsom. Han bruker god tid til å forklare og jeg føler alltid at jeg går fra legetimen med mye større trygghet og ro. Anbefaler denne legen til alle som trenger en lege som lytter og tar pasienter på alvor. Veldig takknemlig for hjelpen jeg har fått!

Empatisk, lyttende, virker faglig sterk

Lege: Per Medbøe Thorsby Skrevet

Har tydelig greie på det han har greie på (det er tydeligvis mye) veldutdannet, henviser til spesialist på andre felter enn sitt eget næår behov

Imøtekommende og kunnskapsrik!

Lege: Arrjun Ragavan Skrevet

Dette er en fantastisk lege med mye kunnskap og empati. Jeg ble møtt med respekt, forståelse, og ikke minst tok han seg god tid til å lytte. Han har bred kunnskap og hjalp meg med ting andre leger hadde gitt opp. Utrolig takknemlig for å ha fått denne fastlegen. Anbefales på det sterkeste!

Den dårligste legen jeg har hatt

Lege: Arrjun Ragavan Skrevet

Hadde ham som lege på Oslo legevakt.
Etter en undersøkelse ber legen meg å vente på blodprøve på gangen.
Legen går å orienterer seg om utganger etc. da han er ny der,mens jeg må spørre en søster hva som skjer med blodprøven. Hun fikset det. Legen har tatt inn en ny pasient.Legen glemte å måle blodtrykk enda jeg spurte om det, en av søstrene fikset det også. En av søstrene måtte hente ham igjen. Ordnet ikke med transport en gang. Dessverre utrolig skuffet over en lege på Oslo kommunale legevakt ! Anbefales absolutt ikke.