Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bentsebro legesenter
Empatisk, lyttende, virker faglig sterk
Lege: Per Medbøe Thorsby SkrevetHar tydelig greie på det han har greie på (det er tydeligvis mye) veldutdannet, henviser til spesialist på andre felter enn sitt eget næår behov
Imøtekommende og kunnskapsrik!
Lege: Arrjun Ragavan SkrevetDette er en fantastisk lege med mye kunnskap og empati. Jeg ble møtt med respekt, forståelse, og ikke minst tok han seg god tid til å lytte. Han har bred kunnskap og hjalp meg med ting andre leger hadde gitt opp. Utrolig takknemlig for å ha fått denne fastlegen. Anbefales på det sterkeste!
Den dårligste legen jeg har hatt
Lege: Arrjun Ragavan SkrevetHadde ham som lege på Oslo legevakt.
Etter en undersøkelse ber legen meg å vente på blodprøve på gangen.
Legen går å orienterer seg om utganger etc. da han er ny der,mens jeg må spørre en søster hva som skjer med blodprøven. Hun fikset det. Legen har tatt inn en ny pasient.Legen glemte å måle blodtrykk enda jeg spurte om det, en av søstrene fikset det også. En av søstrene måtte hente ham igjen. Ordnet ikke med transport en gang. Dessverre utrolig skuffet over en lege på Oslo kommunale legevakt ! Anbefales absolutt ikke.
Beste legen jeg har gått til!
Lege: Arrjun Ragavan SkrevetDenne legen tar seg god til å høre om problemene dine, og viser at han vil hjelpe. Han er veldig medmenneskelig, og stiller ikke seg selv som bedre enn deg. Anbefales på det sterkeste! Alle leger burde være som Ragavan :)
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Stein Vidar Haudemann-Andersen SkrevetHar brukt denne legen i mange år og er veldig fornøyd. Han har tid til å høre på meg og fikk meg i sin tid til å slutte og røyke.