Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bentsebro legesenter
En lege som ikke bryr seg
Lege: Stein Vidar Haudemann-Andersen SkrevetJeg har hatt Stein som en lege i flere år. Jeg har aldri byttet fastlege intil nå, fordi jeg har altid vært skeptisk om neste legen etter ville bli like dårlig. Dyktig er han sikkert, men han bryr seg ikke idetheletatt og vil heller snakke på telefon med en annen om andre ting.
Utrolig bra lege
Lege: Arrjun Ragavan SkrevetHar bare fint å si om han. Han et tålmodig, grundig,god til å forklare og virker oppriktig interessert . Har til og med blitt oppringt sent på kvelden hvor han lurer på hvordan det går med deg. Føler meg helt trygg på han. Kjempelege:) Anbefales på det sterkeste:)
den beste legen jeg har hatt
Lege: Per Medbøe Thorsby Skrevetutrolig dyktig til å lytte til pasient. brukt legen i mange år for årskontroll som pasient type 2 diabetes.utrolig dyktig til å finne de rette løsninger for meg og min sykdom
Anbefales på det varmeste
Lege: Henrik Siverts SkrevetByttet til Dr Siverts etter anbefaling fra venner. Det har jeg aldri angret på. Bortsett fra at han tar i mot bare mandag og tirsdag har jeg ikke noe å utsette på ham. God lege for både voksne og barn.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Henrik Siverts SkrevetEn hyggelig og tillitsvekkende lege som jeg følte tok meg på alvor. Ydmyk nok til å søke råd hvis han står fast.