Bestill time

Logo for Klinikk A

Bestill time

I dag 22. feb I morgen 23. feb Man 24. feb Tir 25. feb Ons 26. feb

Om

Klinikk A er en privat plastikkirurgisk klinikk som utfører de aller fleste plastikkirurgiske og kosmetiske behandlinger. Våre kirurger er spesialister i plastikkirurgi og generell kirurgi, og har bred og lang kirurgisk erfaring. Alle plastikkirurgiske og kosmetiske behandlinger utføres med høyeste internasjonale kvalitet, basert på anerkjente vitenskapelige metoder. Klinikken utfører blant annet brystforstørrelse, brystreduksjon, brystløft, ansiktsløft, øyelokkskirurgi, bukplastikk, korreksjon av delte magemuskler og fettsuging (liposkulptur) av mage, flanke, hake, hals, rygg, arm, lår, legger, ankler og innside knær.

Klinikk A holder til i delikate lokaler sentralt i Oslo, med det siste innen medisinsk utstyr av beste kvalitet. Klinikken er lett tilgjengelig med offentlig transport og med bil. Gratis parkering rett utenfor klinikken.

• Profilbilde av generell kirurg og plastikkirurg Ståle Buhagen
    Generell kirurg og plastikkirurg
    Konsultasjon: 500 kr
    Neste time:
  • Profilbilde av gastroenterologisk kirurg, generell kirurg og plastikkirurg Frode Amland
    Gastroenterologisk kirurg, generell kirurg og plastikkirurg
    Konsultasjon: 500 kr
    Neste time:

Siste vurderinger av Klinikk A

Veldig fornøyd ,på alle måter .

Lege: Frode Amland Skrevet

Jeg har tatt en hel facelift og hals operasjon og fettsuging av hake.
Jeg er veldig fornøyd, anbefaler klinikk A på det sterkeste.
Følte meg så trygg hele tiden .
Frode Amland er super flink !

Trygg og dyktige helsepersonell

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

Utrolig fornøyd med denne klinikken!! Profesjonelle, hyggelige og utrolig flink ansatte. Føler jeg ble tatt godt i mot og fikk svar på det jeg lurte på. Har vært en god opplevelse fra før operasjonen til å med etter operasjonen. Denne klinikken anbefales på det sterkeste. Jeg føler at jeg spesielt har blitt tatt godt vare på av Ståle Buhagen. Utrolig dyktig kirurg!! Han har fra første konsultasjon til kontroll etter operasjonen gitt god informasjon og har lyttet til hva jeg ønsket. Er veldig fornøyd med resultatet. Klinikken er også veldig fin og koselig.

FANTASTISK sted og ansatte

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

Følte meg trygg i det jeg kom inn døren. Fantastisk oppfølging. Ikke minst et fantastisk fint resultatet. Ståle er kunnskapsrik, imøtekommende og dyktig. 100% trygg og sett i hans, og i deres, nærvær. Anbefales!

Ståle Buhagen

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

Jeg ble anbefalt klinikk A og Ståle (da han ble omtalt som Norges beste). Fra første videokonsultasjon følte jeg meg trygg på at dette er klinikken jeg vil utføre min øvre- og nedre øyelokksoperasjon. Ståle er imøtekommende, tillitsfull, kunnskapsrik, fleksibel og veldig flink til å lytte, og til mine ønsker. Alt i alt var min opplevelse bra og alle på klinikken var imøtekommende, dyktige og profesjonelle. Kan absolutt anbefales!

Profesjonell og hyggelig

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

Jeg har vært på Klinikk A i forbindelse med fettsuging av hake. Første konsultasjon med Ståle Buhagen har vært veldig bra og jeg følte meg trygt nok til å sette av timen til operasjonen.
Selve operasjonen gikk veldig bra, jeg har fått all informasjon på forhånd og kunne forholde meg til det under helbredelsen. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og vet at jeg skal til legen hvis jeg skal ha noen andre behov.