Bestill time

Logo for Klinikk A

Bestill time

I dag 30. mar I morgen 31. mar Tir 1. apr Ons 2. apr Tor 3. apr

Om

Klinikk A er en privat plastikkirurgisk klinikk som utfører de aller fleste plastikkirurgiske og kosmetiske behandlinger. Våre kirurger er spesialister i plastikkirurgi og generell kirurgi, og har bred og lang kirurgisk erfaring. Alle plastikkirurgiske og kosmetiske behandlinger utføres med høyeste internasjonale kvalitet, basert på anerkjente vitenskapelige metoder. Klinikken utfører blant annet brystforstørrelse, brystreduksjon, brystløft, ansiktsløft, øyelokkskirurgi, bukplastikk, korreksjon av delte magemuskler og fettsuging (liposkulptur) av mage, flanke, hake, hals, rygg, arm, lår, legger, ankler og innside knær.

Klinikk A holder til i delikate lokaler sentralt i Oslo, med det siste innen medisinsk utstyr av beste kvalitet. Klinikken er lett tilgjengelig med offentlig transport og med bil. Gratis parkering rett utenfor klinikken.

• Profilbilde av generell kirurg og plastikkirurg Ståle Buhagen
    Generell kirurg og plastikkirurg
    Konsultasjon: 500 kr
    Neste time:
  • Profilbilde av gastroenterologisk kirurg, generell kirurg og plastikkirurg Frode Amland
    Gastroenterologisk kirurg, generell kirurg og plastikkirurg
    Konsultasjon: 500 kr
    Neste time:

Siste vurderinger av Klinikk A

Følte trygghet fra første oppmøte

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

Ble tatt imot av meget hyggelige resepsjonister. Følte umiddelbar trygghet . Kirurgen Ståle var svært åpen og opplysende om alle fakta vedrørende å ta ut gamle implantater i brystene . Vi avtalte dag for inngrep , og nå grudde jeg meg ikke lenger 🤗
Alt gikk etter planen på dagen for operasjon:trygge , positive fagpersoner rundt meg hele tiden.
Jeg har ikke hatt noen form for komplikasjoner i ettertid( nå snart 6 uker etter inngrepet)
Jeg har vært på etterkontroll 3 uker etter operasjonen.
Jeg er storfornøyd 👍😊

Trygt, omtenksomme ansatte og god oppfølging.

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

Utrolig positiv opplevelse å komme hit, føler alle punkter ble nøye undersøkt og at mine ønsker ble fulgt. Hyggelige ansatte, både sekretærer og kirurger. Veldig god oppfølging før, under og etter kirurgi. Jeg kommer definetivt tilbake om jeg ønsker å utføre noe mere. ☺️

Sterke anbefalinger

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

Ståle er en profesjonell kirurg, flink i sitt fag og får deg at føle deg trygg. Han forklarer nøye hva som er realistiske forventninger og holder det han lover. Anbefales varmt.

Følte meg sett og hørt

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

Min opplevelse hos Klinikk A er upåklagelig, prosessen fra konsultasjon til ferdig resultat har vært utrolig fin og trygg. Jeg følte at jeg ble sett og hørt, og fikk god oppfølging gjennom hele prosessen. Absolutt til å anbefale videre.

Ekspertise på høyt nivå!

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

Jeg fikk utført øyelokkoperasjo og vil på det varmeste anbefale Klinikk A. Jeg følte meg veldig trygg og ivaretatt både før, under og etter operasjonen. Ståle Buhagen er dyktig, nøye, og han har utvist en profesjonalitet som er svært imponerende. Resultatet er mye bedre enn jeg hadde drømt om! Vil du ha den beste velg
Ståle Buhagen! 🪄