Profilbilde av generell kirurg og plastikkirurg Ståle Buhagen

Ståle Buhagen

Profilbilde av generell kirurg og plastikkirurg Ståle Buhagen
Generell kirurg og plastikkirurg

Om

Overlege dr. Ståle Buhagen er spesialist i plastikkirurgi og generell kirurgi. Han har jobbet med kirurgi siden 2004, både offentlig og privat. Utover plastikkirurgi har dr. Buhagen jobbet med hjertekirurgi, transplantasjonskirurgi og gastrokirurgi ved Rikshospitalet.

Dr. Buhagen har bred erfaring innen plastikkirurgi og har spesialisert seg innen brystoperasjoner som brystforstørrelse, brystløft og brystreduksjoner, herunder gynecomasti (brystutvikling hos menn). Han har også spesialkompetanse på kroppsformende kirurgi som bukplastikk, korreksjon av delte magemuskler (rektusdiastase), armplastikk, lårplastikk, hofte- seteplastikk, fettsuging, fettransplantasjon til bryst, sete og ansikt, øyelokksoperasjoner og panneløft.

Bestill time til en uforpliktende konsultasjon.

Les mer om dr. Buhagen her.

• Generell kirurgi
  • Plastikkirurgi

Autorisasjon (2004)

Siste vurderinger av Ståle Buhagen

Profesjonell, trygg og talentfull

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Veldig fornøyd med mitt resultat. Har følt meg godt ivaretatt hele prosessen. Ståle er svært profesjonell og dyktig i jobben sin - jeg er veldig fornøyd! Han er lett å prate med. Jeg kommer garantert til å komme tilbake om det kommer en anledning for det :)

Profesjonelle

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Veldig fornøyd med konsultasjon og oppfølging .Jeg var i god og trygg hender helt til jeg dro hjem.Jeg kunne ringe når jeg ville om jeg hadde spørsmål etter operasjonen!
Bra sted med hyggelige og varm mennesker! Ståhle Buhagen er veldig hyggelig og profesjonelle.

Jeg har hatt Brystforstørrelse Resultatet ser veldig bra ut og veldig fornøyd 😁

Ståhle Buhagen og klinikk A anbefaler jeg absolutt!

Profesjonell og trygg

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Ble tatt godt imot ved første samtale og fikk god forklaring på inngrepet. Operasjons dagen var alt gjort klart og jeg følte meg godt ivaretatt både før operasjonen, underveis og i etterkant.

Gode kunnskaper, God ivaretakelse

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Tok en brystreduksjon, var veldig nervøs i forkant og spent på resultat. Veldig profesjonelt, kunnskapsrik og veldig betryggende i forhold til min uro og redsel i forkant både av kirurg og sykepleiere, anestesi. Veldig positiv opplevelse og ville absolutt valgt samme klinikk igjen om jeg skulle ha behov i fremtiden. Bra resultater og god oppfølging i etterkant av operasjon. Profesjonelt, samtidig som det er et miljø på klinikken som føles "hjemmekoselig" og trygt.

Trygg og god informasjon

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Jeg følte meg trygg hele veien og fikk veldig god informasjon. Ståle Buhagen tok seg tid til å svare på mine spørsmål. Han var opptatt av at jeg skulle få den bestillingen jeg ville ha. Var det noe som jeg var skeptisk på, fikk jeg god forklaring.