Bestill time

Konsultasjon
Pris: 500 kr

I dag 30. mar I morgen 31. mar Tir 1. apr Ons 2. apr Tor 3. apr

Om

Overlege dr. Ståle Buhagen er spesialist i plastikkirurgi og generell kirurgi. Han har jobbet med kirurgi siden 2004, både offentlig og privat. Utover plastikkirurgi har dr. Buhagen jobbet med hjertekirurgi, transplantasjonskirurgi og gastrokirurgi ved Rikshospitalet.

Dr. Buhagen har bred erfaring innen plastikkirurgi og har spesialisert seg innen brystoperasjoner som brystforstørrelse, brystløft og brystreduksjoner, herunder gynecomasti (brystutvikling hos menn). Han har også spesialkompetanse på kroppsformende kirurgi som bukplastikk, korreksjon av delte magemuskler (rektusdiastase), armplastikk, lårplastikk, hofte- seteplastikk, fettsuging, fettransplantasjon til bryst, sete og ansikt, øyelokksoperasjoner og panneløft.

Bestill time til en uforpliktende konsultasjon.

Les mer om dr. Buhagen her.

• Generell kirurgi
  • Plastikkirurgi

Autorisasjon (2004)

Offentlig avtale

Nei

Siste vurderinger av Ståle Buhagen

Følte trygghet fra første oppmøte

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Ble tatt imot av meget hyggelige resepsjonister. Følte umiddelbar trygghet . Kirurgen Ståle var svært åpen og opplysende om alle fakta vedrørende å ta ut gamle implantater i brystene . Vi avtalte dag for inngrep , og nå grudde jeg meg ikke lenger 🤗
Alt gikk etter planen på dagen for operasjon:trygge , positive fagpersoner rundt meg hele tiden.
Jeg har ikke hatt noen form for komplikasjoner i ettertid( nå snart 6 uker etter inngrepet)
Jeg har vært på etterkontroll 3 uker etter operasjonen.
Jeg er storfornøyd 👍😊

Trygt, omtenksomme ansatte og god oppfølging.

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Utrolig positiv opplevelse å komme hit, føler alle punkter ble nøye undersøkt og at mine ønsker ble fulgt. Hyggelige ansatte, både sekretærer og kirurger. Veldig god oppfølging før, under og etter kirurgi. Jeg kommer definetivt tilbake om jeg ønsker å utføre noe mere. ☺️

Sterke anbefalinger

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Ståle er en profesjonell kirurg, flink i sitt fag og får deg at føle deg trygg. Han forklarer nøye hva som er realistiske forventninger og holder det han lover. Anbefales varmt.

Følte meg sett og hørt

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Min opplevelse hos Klinikk A er upåklagelig, prosessen fra konsultasjon til ferdig resultat har vært utrolig fin og trygg. Jeg følte at jeg ble sett og hørt, og fikk god oppfølging gjennom hele prosessen. Absolutt til å anbefale videre.

Ekspertise på høyt nivå!

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Jeg fikk utført øyelokkoperasjo og vil på det varmeste anbefale Klinikk A. Jeg følte meg veldig trygg og ivaretatt både før, under og etter operasjonen. Ståle Buhagen er dyktig, nøye, og han har utvist en profesjonalitet som er svært imponerende. Resultatet er mye bedre enn jeg hadde drømt om! Vil du ha den beste velg
Ståle Buhagen! 🪄