Bestill time

Logo for Klinikk A

Bestill time

I dag 15. jan I morgen 16. jan Fre 17. jan Lør 18. jan Søn 19. jan

Om

Klinikk A er en privat plastikkirurgisk klinikk som utfører de aller fleste plastikkirurgiske og kosmetiske behandlinger. Våre kirurger er spesialister i plastikkirurgi og generell kirurgi, og har bred og lang kirurgisk erfaring. Alle plastikkirurgiske og kosmetiske behandlinger utføres med høyeste internasjonale kvalitet, basert på anerkjente vitenskapelige metoder. Klinikken utfører blant annet brystforstørrelse, brystreduksjon, brystløft, ansiktsløft, øyelokkskirurgi, bukplastikk, korreksjon av delte magemuskler og fettsuging (liposkulptur) av mage, flanke, hake, hals, rygg, arm, lår, legger, ankler og innside knær.

Klinikk A holder til i delikate lokaler sentralt i Oslo, med det siste innen medisinsk utstyr av beste kvalitet. Klinikken er lett tilgjengelig med offentlig transport og med bil. Gratis parkering rett utenfor klinikken.

• Profilbilde av generell kirurg og plastikkirurg Ståle Buhagen
    Generell kirurg og plastikkirurg
    Konsultasjon: 500 kr
    Neste time:
  • Profilbilde av gastroenterologisk kirurg, generell kirurg og plastikkirurg Frode Amland
    Gastroenterologisk kirurg, generell kirurg og plastikkirurg
    Konsultasjon: 500 kr
    Neste time:

Siste vurderinger av Klinikk A

Imøtekommende og kunnskapsrik

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

På konsultasjonstimen ble jeg godt mottatt av Buhagen som var imøtekommende og tillitsvekkende. Han forklarte fint og betryggende prosessen med bytte av brystimplantater samt utskraping av implantatet som hadde sprukket. Jeg fikk se forskjellige brystimplantater og vi snakket om hva som ville passe meg best. Jeg hadde en del spørsmål som han svarte tålmodig og utdypende på. Jeg kjente meg sikker i valg av Buhagen som kirurg. Selve operasjonsdagen gikk veldig fint med at Buhagen tok hyggelig imot meg og snakket fint med meg også etter operasjonen. Jeg ble også fulgt opp etter operasjonsdagen, noe jeg setter veldig pris på. Jeg er veldig fornøyd med implantatene og kirurgen.

Trygg, profesjonell og dyktig!

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

Utrolig fornøyd med brystforstørrelen hos klinikk a. Her blir du møtt av dyktige fagfolk som lytter, formidler sin kunnskap på en god måte, og er tilgjengelig. Ståle og teamet får deg til å føle deg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen.

Det endelige resultatet vil ikke være helt synlig før om 3-6 mnd, men av det jeg ser så langt er resultatet upåklagelig og jeg er storfornøyd! Anbefales på det varmeste.

Trygt og profesjonellt

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

Jeg hadde en fantastisk opplevelse med Dr. Buhagen da jeg fikk utført bukplastikk hos Klinikk A. Fra første konsultasjon til etterkontrollene har jeg følt meg godt ivaretatt og trygg på deres ekspertise. Kirurgen tok seg tid til å forklare hele prosessen grundig, og personalet var svært vennlige og profesjonelle. Resultatet av operasjonen overgikk forventningene mine, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med både estetikken og oppfølgingen i ettertid. Klinikken fremstår som moderne og ren, og jeg følte meg komfortabel gjennom hele prosessen. Jeg anbefaler Klinikk A på det varmeste for de som vurderer plastisk kirurgi.

Dyktig i sin jobb

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

Etter mange år med harde innkapslinger føler jeg meg nå som ett nytt menneske takket være dyktige Ståle Buhagen. Resultatet ble så mye bedre enn jeg hadde forventet så jeg er evig takknemlig for at jeg fant deg.Og en stor takk til alle de fine folka på klinikken som tok så godt vare på meg både før og etter opprasjon. Kan absolutt anbefales. (navn fjarnet av moderator)

Veldig fornøyd!

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

Ståle Buhagen er dyktig og kunnskapsrik. Jeg fikk god veiledning og informasjon underveis, og følte meg godt ivaretatt gjennom hele prosessen.