Bestill time

Logo for Klinikk A

Bestill time

I dag 15. jan I morgen 16. jan Fre 17. jan Lør 18. jan Søn 19. jan

Om

Klinikk A er en privat plastikkirurgisk klinikk som utfører de aller fleste plastikkirurgiske og kosmetiske behandlinger. Våre kirurger er spesialister i plastikkirurgi og generell kirurgi, og har bred og lang kirurgisk erfaring. Alle plastikkirurgiske og kosmetiske behandlinger utføres med høyeste internasjonale kvalitet, basert på anerkjente vitenskapelige metoder. Klinikken utfører blant annet brystforstørrelse, brystreduksjon, brystløft, ansiktsløft, øyelokkskirurgi, bukplastikk, korreksjon av delte magemuskler og fettsuging (liposkulptur) av mage, flanke, hake, hals, rygg, arm, lår, legger, ankler og innside knær.

Klinikk A holder til i delikate lokaler sentralt i Oslo, med det siste innen medisinsk utstyr av beste kvalitet. Klinikken er lett tilgjengelig med offentlig transport og med bil. Gratis parkering rett utenfor klinikken.

• Profilbilde av generell kirurg og plastikkirurg Ståle Buhagen
    Generell kirurg og plastikkirurg
    Konsultasjon: 500 kr
    Neste time:
  • Profilbilde av gastroenterologisk kirurg, generell kirurg og plastikkirurg Frode Amland
    Gastroenterologisk kirurg, generell kirurg og plastikkirurg
    Konsultasjon: 500 kr
    Neste time:

Siste vurderinger av Klinikk A

Utrolig fornøyd, anbefales på det varmeste

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

Jeg tok fettsuging på legg og ankler hos dr. Ståle Buhagen og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet! Han var utrolig hyggelig og tok seg tid til å lytte til alle mine spørsmål. Hele prosessen, fra første konsultasjon til oppfølging etter operasjonen, ble håndtert med profesjonalitet og omsorg. Jeg følte meg trygg og godt ivaretatt gjennom hele forløpet. Anbefaler på det varmeste til alle som vurderer plastisk kirurgi!

Trygg og god lege.

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

Konsultasjon med god informasjon og veiledning. Trygg og godt gjennomført operasjon av øvre og nedre øyelokk. God oppfølging etter operasjon.

Seriøst og meget bra

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

Utførte skifte av brystimplantat.
Ingen problemer i etterkant og super oppfølging.
Det at de alltid er tilgjengelige er også en stor trygghet.

Jeg har ingen ankepunkter.

Dyktige, hyggelige og profesjonelle folk

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

Veldig fornøyd med Ståle Buhagen som kirurg. Jeg har følt meg veldig godt ivaretatt og trygg, samt veldig godt informert om inngrepet. Utenom det er jeg også fornøyd med klinikken og de som jobbet postoperativt.

Seriøs klinikk

Ryddig
God kommunikasjon
Humane avbestillingsbetingelser
Ikke av de dyreste
Det ser ut til at resultatet blir bra