Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kipervika Legesenter AS
Trygg og kunnskapsrik
Lege: John Duaas Wilhelmsen SkrevetLett tilgjengelig, lytter alltid og tar alltid ting videre/henviser om jeg trenger det! Har hatt John hele livet. Anbefales!
Beste legen jeg har hatt
Lege: Kristoffer Sandnes SkrevetJeg føler meg ekstremt heldig som har Sandnes som fastlege. Han lytter, tar seg tid og gjør virkelig en innsatts for meg som pasient. Tar problemene mine på alvor hver gang. Kan anbefale han på det sterkeste.
Veldig dyktig og omgivelig
Lege: John Duaas Wilhelmsen SkrevetVeldig dyktig faglig, lytter på meg som pasient, bryr seg og tar seg god tid. Kommer med gode råd undervegs.
Anbefaler han som fastlege!
Engasjert og kunnskapsrik
Lege: John Duaas Wilhelmsen SkrevetLegen vil mitt beste, blir tatt i mot og tatt på alvor, ikke minst. God til å sende meg videre i systemet om det trengs ytterligere spesialiseringer.
Føler meg alltid trygg og ivaretatt, han er også dyktig i faget.
Fantastisk, empatisk, forståelsesfull og kunnskapsrik
Lege: Kristoffer Sandnes SkrevetDette er den beste fastlegen jeg har hatt. Verdt ventetiden. Jeg har jaktet lenge for å finne en som virkelig bryr seg om sine pasienter. Virker som alle legene på dette kontoret er flinke, har bare kun bare positivt å si, og ej e ikke så enkel å komme overens med. Takk for at vi forsatt har sånne leger som han.