Kristoffer Sandnes
Jeg føler meg ekstremt heldig som har Sandnes som fastlege. Han lytter, tar seg tid og gjør virkelig en innsatts for meg som pasient. Tar problemene mine på alvor hver gang. Kan anbefale han på det sterkeste.
Dette er den beste fastlegen jeg har hatt. Verdt ventetiden. Jeg har jaktet lenge for å finne en som virkelig bryr seg om sine pasienter. Virker som alle legene på dette kontoret er flinke, har bare kun bare positivt å si, og ej e ikke så enkel å komme overens med. Takk for at vi forsatt har sånne leger som han.
Veldig fornøyd med Kristoffer, svært rolig i fremtoning, lytter og tar seg god tid. Opplever at han ikke stresser med å få inn neste pasient, og at han tar den tiden det trenger for å få all informasjon. Anbefales!
Jeg kan på det varmeste anbefale Kristoffer Sandnes som fastlege. Han er er tillitsvekkende, dyktig og flink til å følge opp meg som pasient. En blir ivaretatt på en svært god måte av dr Sandnes
Kristoffer tar problemene dine på alvor, forklarer og svarer på de spørsmålene jeg har på en god måte slik jeg skjønner.